Battle of the Bellies...? Eller hva er greia med flat mage etter fødsel... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Battle of the Bellies...? Eller hva er greia med flat mage etter fødsel...

Ammigaaaad... I det siste har magebildene til "Fotballfrue" vært på Facebookveggen min i en eller annen sammenheng omtrent hver dag. Som regel er det innlegg ala "Dere som er sjalu på dritdeilige Fotballfrue er bare slemme, jævla jantelov-tapere". 
Jeg må ærlig innrømme at slike patetiske utsagn får en idealist som meg til å henge med leppa.

Det får meg helt seriøst til å betvile at jeg egentlig er et menneske, og at jeg som alien fra en bedre planet bare ble reinkanert her ved et uhell. For... dere DÅSEMIKLER som sier slik... jeg har bare et spørsmål; er dere hjerneskadde, er dere amøber, har dere miste hjernecellene deres i JULEGLØGGEN?

OK, nå er jeg ferdig med å være frekk...

Nå kommer jeg til poenget.

I hvert fall det jeg anser som MITT poeng.

Jeg blir provosert over at folk, Fotballfrue, eller andre hyllede kjendiser får så mye oppmerksomhet rundt noe så vanvittig tåpelig som at de har en flat mage tre dager etter fødselen. Jeg krysser fingre og tær og kaster alle pengene jeg har i banken i ønskebrønnen for at MINE  barn skal ha større idealer enn en fjollete kjerring som ikke presterer mer enn å ta bilde av seg selv iført diverse antrekk, legge ut bilder av sine døde ting og skrive om middagene sine samt treningsregime. Jeg tror jeg hadde vurdert å kjøre utfor en skarp skrent dersom jeg ikke hadde klart å oppdra mine unge håpefulle til å ha større forbilder enn noe så patetisk overfladisk; på grensen til tarvelig oppmerksomhetssyke. 


Jeg driter i Fotballfrues flate mage. Virkelig. Det er ikke fordi jeg er sjalu på den, kjære dere; dere må forstå: DETTE HANDLER IKKE OM SJALUSI! Dette handler om at samfunnet går til hælvete fordi folk ikke forstår at det minst viktige i livet er en flat mage etter fødsel. Overfladisk, forkvaklende, unyttig FJAS! Voksne mennesker som ikke engang kan STAVE ordentlig sitter å klager på Fotballdamas vegne. Slutt å les den jævla bloggen som tydeligvis ikke inspirerer dem til å utvikle seg intellektuelt eller i det minste vier hvordan man skriver som et menneske som fullførte videregående. 

Herregud, hva i helvete er poenget med å "føle seg feit". Får du dårlig samvitighet over din egen kropp over å se på "Fotballfue" sin? Gee, det er patetisk! Slutt å snakk så jævlig nedsettende til deg sjøl. Du har da fader meg ikke gjort noe galt. Magen min hang som en skittentøyspose etter at jeg fødte Max. Jeg kan da ikke deppe over det. Og ikke du heller. 

Fotballfrue og dere som beundrer henne har ingenting å være stolt av. Det er ikke akkurat som om hun har oppfunnet kuren på kreft eller reddet små selunger fra å ende opp som seloljekapsler. Hun har bare trent. En helt normal, intetsigende aktivitet å gjøre. Det er faktisk ikke noe å være beundrende eller stolt over. Beundre heller dine egne store prestasjoner. Rett beundringen mot noe som gir deg glede og livskraft, pågangsmt og inspirasjon!

Og til dere som løper i frontforsvar for Fotballfrue bevæpnet til tennne med påstander om både sjalusi og jantelover... GET A FREAKIN' LIFE! Fotballfrue er ingen fjøsnisse født bak en låvedør. Tror dere hun poster dette bildet i villfarenhet og at hun ikke forstår at hun vil sette sinnene i kok? Hun har hatt en godt lest blogg lenge og har vært omtalt i b-media over lang tid. Hun tjener penger på og kan le hele veien til banken over dere fjondotter som går inn på siden hennes for å se på den flate babymagen for så å rive dere i håret. Hun påstår at hun ikke gjør dette for å trykke andre ned; sikkert ikke hennes førsteprioritet, men tror dere hun legger ut bildet for å illustrere mammalivets gleder? OF COURSE NOT, hun legger ut dette lille bildet for å si: "SE PÅ MEG'A, DERE!". Dere går rett i fella som en gjeng imbesile høner. Hvis hun blir så skuffet og såra som hun har påstått enkelte ganger, så WELCOME TO THE INTERNET, her slenger folk gjerne ut de ondeste ting som de ikke mener ngang; og Fotballfrue har vært her lenge nok til å vite akkurat det. Hun kommer til å få dritt slengt mot seg UANSETT, og selv den kvinnen som er tusen ganger vakrere og trener enda hardere og har et enda finere hjem kommer til å få akkurat den samme søpla. Ved å kline trynt sitt utover alle medier som fins så er det akkurat slik som kommer til å skje. Og hun vet det. Hun trenger ikke deres tåpelige forsvarstaler, Dear Anon.

Og til dere som blir "sjalue" og poster bilder av takrasmager og skriver:  Se på MEG'A! Jeg tør å poste bilde av en STYGG mage, JEG er TØFF jeg! Eller kaller seg "normalfrue"... Fotballfrue er også normal. Sånn seriøst. Det er ikke noe galt med henne. Hun er ikke overnaturlig. Magene deres damer HAR INGENTING å si for hvordan ser ut på innsiden. Målet i livene deres må da være å være lykkelige, varme og nærme deres omgivelser med omsorg og lykke. Ikke deppe i kroker og sutre over at noen får til noe dere tror dere ikke får til. Og dette kommer fra en som tok bukplastikk, I know. Men jeg tok ikke bukplastikk fordi magen min fikk meg til å hate meg selv. JEG ELSKER MEG SELV, men magen gav meg fysisk plager, sånn seriøst. Magen min er ikke Playboy-materiale nå heller, men jeg vet at jeg er en intelligent person, med ALT å være stolt av over meg selv. 

Seriøst mennesker på planet Jorden, skaff dere bedre forbilder. Kofi Annan, Mahatma Ghandi, Erna Solberg... JESUS. En eller annen som har/hadde noe intellektuelt, ekte og utviklende å tilby mennesker. Noe utfordrende, noe revlusjonerende. Hvem som helst. Ikke en som tilbyr dere overfladisk, materialistisk søppel som i tillegg får dere til å mobbe dere selv. 

Trine-Marie - 06.12.2013 kl.01:58

Herregud, nå synes jeg du er like ille som dem som påstår at alle andre er sjalue på fotballfrua. Dere dømmer jo like mye alle sammen. Jeg er enig i at folk ikke er sjalue fordi de er uenige, men det betyr ikke at de som "støtter henne" ser opp til henne heller. Jeg ser nemlig ikke noe galt med bildet, og jeg synes man selv må få velge hva man legger ut. Hun kan virkelig ikke sensurere hele livet sitt for at folk skal bli fornøyde. Og jeg synes igrunn alle sammen ville hatt det litt bedre om vi var litt mer glade i oss selv og kroppen vår, i stedet for å lete etter feil. Jeg har selv i hvertfall ett bilde av meg selv i bikini på instagram, og ser ikke noe problem med det - og det skal jo ikke ha noe å si at jeg ikke er like tynn som henne. Det er ikke noe mer "rett" eller "galt" fordet.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor alt man leser må ha en intellektuel verdi for at det liksom skal være worthwhile. Jeg leser bloggen hennes selv, men det er på ingen måte fordi jeg ser opp til henne eller vil være som henne. Det er rett ogslett underholdning. Jeg leser også romantiske noveller innimellom, rett og slett fordi de får meg til å slappe av og gir meg et godt humør, selv om de på ingen måte lærer meg noe nytt.

Og må man virkelig gjøre noe så ekstremt som å oppfinne kuren på kreft for å vaere stolt av seg selv da? Det blir jo like ille som å se ned på seg selv hvis man ikke er like tynn som henne (for jeg vet godt at jeg aldri kommer til å finne opp kuren på noe som helst, men jeg er fortsatt stolt av meg selv). Jeg synes det er helt individuelt hva man kan være stolt av, og det trenger ikke være noe som andre personer finner "verdig" for at jeg selv kan føle meg bra over det.

Det virker bare som om du sier at den eneste (beste) grunnen til a være stolt av seg selv er intelligensen sin. Hva med de som kanskje har lese/skrive-vansker og føler seg dumme? De som kanskje gikk inn i motebransjen fordi de klarte seg bedre på den kreative siden av verden enn på den intellektuelle siden. Har ikke de noe å være stolte av?

Fucoc - 06.12.2013 kl.08:26

Trine: Jeg dømmer ikke "alle". Jeg syntes ikke hun skal det. Jeg kan bare ikke med min beste vilje forstå at folk blir så innmari oppglødd over, eller forbanna av at hun har en flat mage etter fødsel. DET alene gjør henne til et beundringsverdig menneske.
Derfor syntes jeg ikke folk nærmest skal hive seg på bakken foran føttene hennes med buken i været og halen mellom beina i fullstendig underkastelse fordi hun er så "pen" (alt er relativt).
DU forstår selvsagt dette av deg selv, men det er det IKKE alle som gjør. Man trenger ikke å bygge en rakett som kan fly på rent vann for at de skal ha en grunn til å være stolte av seg selv - men man BØR velge "idolene" sine med omhu, og da på de rette grunnlagene.

Å bruke Fotballfrue, TCMN, Sisteplass eller whatnot til å fordrive tid, le eller få inspirasjon bruker bloggene fornuftig. De som bruker disse bloggene til å diktere livene sine har misforstått. Det kommer kanskje ikke frem like godt siden jeg liker å gjøre en kort historie lang; men det er meningen min kort oppsummert: Fotballfrue har flat mage, du er fremdeles like "verdifull" som henne, bruk sidene hennes til underholdning, ikke for å diktere livet ditt.

Trine-Marie - 08.12.2013 kl.03:41

Ok, det er jeg faktisk enig i. Men det synes jeg ikke kom klart frem i teksten din. Det virket liksom som om du rakket ned på henne i stedet på alle dem som reagerte på bildet. Det er jo klart hun visste at noen kom til å reagere negativt på bildet, men hvis du har så mange folk som følger med på hver minste ting du gjør, så må du jo nesten lære å ignorere dem og leve livet sitt som du selv vil. Man kan jo ikke "overthink" hver eneste lille ting.

Fucoc - 17.12.2013 kl.11:41

Trine: Klart hun vet at ikke alle blir glade; men kontroversen er en del av hennes suksess. Dersom kun blodfansen klikket seg inn på siden hennes hadde det vært ganske mange færre treff på siden hennes. Hun er på en måte "avhengig" av "haters" også. Og det er vel de fleste skjønnhet og livsstilsbloggere.

Fucoc - 25.01.2014 kl.16:04


Fucoc - 04.02.2014 kl.17:21

Ditt svar:

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits