Hverdagsservise (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hverdagsservise

I dag bruker vi "Arv" fra IKEA som hverdagsservise... men jeg ser for meg at vi skal ha et "whimsical" hverdagsservise i en nær fremtid. Jeg lager middag og dekker på nesten hver dag. Jeg elsker at bordet ser flott ut, selv om det er bare jeg og ungene som spiser. 

Vi skal pusse opp kjøkkenet og da skal vi ha et større spisebord her inne som tillater litt pynt som friske blomster og tente lys. Da trenger vi et finere servise også, syntes dere ikke?

Å kjøpe inn et middagsservise er svært kostbart... noe sier meg at dette er noe som må skje når vi er på ferie, eller kjøpe brukt eller fra outlet/konkurssalg. Eller finne et som er rimlig... Billigbutikker som Nille, Europris og tilsvarende har jo av og til slike middagsspakker... men da kan det bli vanskelig å fylle på dersom noe skulle gå i gulvet.

Jeg liker veldig godt


Jasper Conrans Chinoiserie i Jadegrønt

Kaffeserviser ville jeg ikke hatt, da jeg ikke ser hvorfor man skal ha kaffeservise til et hverdagsservis. Men jeg tror neppe prisklassen på noe fra Jasper Conran er noe som kan kalles hverdagslig... Uansett er det nydelig, festlig og klassisk. Serviset kan kjøpes i de fleste glassmagasiner, men er som regel en bestillingsvare. 

Iselin - 25.11.2013 kl.11:34

Så fint det var :)

Skriv en ny kommentar

hits