Én uke siden bukplastikken (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Én uke siden bukplastikken

Hei dere ^_^

 

Nå er det på høy tid å oppdatere ;)

Forrige mandag dro jeg inn til Teres Drammen for min bukplastikk. 

Jeg fjernet 590g hud og 100g fett. Fettfjerningen var nødvendig fordi jeg tydeligvis har skjeve hofter, og derfor hadde magen min vokst seg skjev. Av den grunn bulte den mer ut på den ene siden enn den andre.

Dag én og to etter operasjonen tok jeg smertemedisinen Codaxol og Oxynorm. Jeg følte meg ganske så uvel, og verst av alt var de intense ryggsmertene som kom av at jeg måtte gå krumrygget (sutur av magemuskler). Jeg tok ut drenene forrige onsdag. Dette er visstnok en fryktet ting, men det er slettes ikke vondt. Det gjør vondt i ett sekund ;) 

Jeg var litt skuffa over reultatet, må jeg ærlig innrømme. HELE kroppen min så ut som gelé. Dette skyldes såklart vannansamling, men jeg tenkte bare: jeg vil ikke se sååånn ut! Jeg orket ikke å være susete i hodet og ha smerter i ryggen da torsdag kom. Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle ta mer smertestillende og at jeg ville rette meg opp. Man skal jo egentlig gå krum i minst én mnd i etterkant, og jeg ser mange som har tatt bukplastikk skriver at de var utslått i lang tid. Ikke jeg! Etter at jeg hadde bestemt meg for dette følte jeg meg vidunderlig.

På lørdag feks var jeg i byen med datteren min Jeg hadde med en venn til å hjelpe meg å skyve vognen og bære ting for meg, men jeg gikk nesten rett i ryggen. Stian skulle egentlig hatt fri for å gjøre dette, men ting blir ikke alltid som man hadde tenkt. 

Akkurat én uke etter operasjonen kunne jeg begynne å se resultatet av operasjonen. Gelétendensene var borte og søte små magemuskler begynte å vise seg. Jeg må bare si at jeg er MEGET fornøyd med operasjonen min.

Jeg VET at etterbilde er sterkt etterlengtet her, men syntes disse bildene blir så uanstendige, så tror ikke det blir noe av :o

Skriv en ny kommentar

hits