Min bukplastikk er overstått! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Min bukplastikk er overstått!

Heia dere!

Jeg ble henvist av min fastlege i slutten av Mai i år. Jeg fikk selv velge hvor jeg ville bli henvist, så jeg valgte Teres Drammen og Kjetil Stubberud. 

  • For å få bukplastikk dekt må man oppfylle diverse krav:
  • Det må henge løs hud minst 3 cm over trusekanten. 
  • Man må ha en BMI under 27
  • Man bør ha tilleggsplager som utslett under folden og i feks navelen (lukket navel)

Jeg oppfylte alle disse kravene. 

Første møte er en konsutasjon med kirurgen. Han/hun vurderer dine forutsetninger for bedring. Noen kirurger vurderer også hvorvidt du oppfyller kravene, men mitt hovedinntrykk er at kirurgen tar det fastlegen har henvist deg for til etteretning. De går feks ikke og ettermåler henget ditt dersom fastlegen din allerede har gjort det osv.

Min kirurg så først på magen min og konstanterte at bedring uten kirurgi var umulig. Han fortalte meg fort hvordan operasjonen foregår, så tegnet han litt på magen min for å vise hvor navelen min skulle flyttes. Han sjekket også om jeg trengte sying av muskler, og det gjorde jeg. Jeg fikk velge opersjonsdato etter hva som passet best. Før operasjonen måtte jeg kjøpe en magebetle og høye kompressjonsstrømper. Jeg gikk til bandagisten i Tønsberg for å kjøpe dette, og tro meg; det er IKKE billig. Allikevel valgte jeg og gjøre dette fordi jeg var engstelig for at jeg fikk noe av for dårlig kvalitet dersom jeg kjøpte et ukjent merke på nettet. Jeg har nå Sigvaris strømper og VOE magebelte i strl S.

På operasjonsdagen møtte jeg opp på kirurgens kontor, og ble tegnet på pånytt. Denne gangen for at han skulle vite hvor han skulle kutte. Han la merke til at jeg hadde skakke hofter. Han la den ene hånden oppå den ene hoftekammen og den andre oppå den andre. Jeg kunne se tydelig forskjell selv. Han mente også at den ene siden av magen min bulte mer enn den andre. Jeg har googla litt og sett at skjeve hofter kun er assosiert med ryggsykdommen skoliose - som jeg ikke har! merkelig... må skyldes noe annet.

Jeg fikk narkose intravenøst og suste rett inn i drømmeland. Jeg husker ikke hva jeg drømte, men det var en veldig fin drøm. Jeg var både skuffet over at drømmen var over og ganske forvirra da jeg våknet. Jeg husker at jeg sa flere ganger: "jeg er så forvirret!" Så dste jeg ut og inn av drømmeland mens jeg ventet på at de to timene med overvåking skulle være over. Så var det på tide å kjøre hjem. Da jeg kom hjem sov jeg bort det meste av dagen, men etterhvert trengte jeg mer smertestillende. Før jeg våknet fra operasjonen hadde de satt lokalbedøvelse i operasjonsområdet, og derfor var ikke smertene ved oppvåkning spesielt voldsomme. Da natten kom derimot begynte smertene å melde seg. Men ikke fra operasjonssåret, men ryggen!

Jeg har slitt mye med ryggsmerter siden Cornelia ble født, men aldri så ille som nå. På tross av oxycodon og paracet kunne ingenting lindre de intense giktsmertene i ryggen min. Jeg har ikke hatt lov til å bruke giktmedisinene mine fordi de er blodfortynnende... jeg gleder meg veldig til å kunne ta dem i morgen, for da skal drenet ut!

Drenet har forresten vært null problm. Har ikke slitt med hevelser heller. Smertene er helt OK, jeg tar smertestillende medisiner, men ikke så mye som jeg kunne ha tatt - behovet er ikke der. Når jeg er oppe og går blir jeg fort svimml, pga medisinene kan jeg ikke kjøre bil. Jeg går krokete, så jeg sier at jeg "sniker" meg rundt :P 

Jeg får ikke se resultatet før i morgen da drenet skal vekk. Må innrømme at jeg gleder meg! jeg har ikke våget å titte under magebeltet enda, og da jeg prøde å ta en titt i stad kjente jeg en sprengende smerte, så skjønner godt hva de mener med at magebeltet er smertelindrende. 

Ina - 01.10.2013 kl.19:19

Håper du blir fornøyd! Skal krysse fingrene for deg i morgen <3 Gleder meg til å se i jula :)

Trine-Marie - 02.10.2013 kl.09:53

Si ifra hvordan resultatet blir! Håper det går akkurat som planlagt :)

Trine-Marie - 07.10.2013 kl.21:33

Hvordan gikk det? :)

Skriv en ny kommentar

hits