"Hvor trener du?" (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

"Hvor trener du?"

Etpar stykker har spurt meg om hvor jeg trener. 

Jeg kan svare stolt! 

Jeg trener på EVO!

Evo er virkelig det beste treningssenteret jeg har vært på. Veldig ryddig og rent, garderoben er så fiin, alt er så utrolig stilig. Treningsapparatene er moderne, ingenting er slitt, møkkete, tacky, gammeldags... ALLE får tredemølle med TV, og du kan koble til øretelefonene dine og se på TV mens du løper. Det er virkelig en "lifesaver" for mine treningsøkter. Jeg løper så svetten renner og gisper etter luft, men alt jeg klarer å tenke på er å le av Sheldon Cooper. Nei, det er virkelig supert.

Liker også at man kan gå RETT inn og begynne å trene. Du må ikke som på Team gå igjennom garderobe, forbi "kafé" og i hundrevis av trapper og korridorer før du kommer frem. Eller som på Stamina HOT, gå forbi HERSKARER med folk som sitter i sofagrupper, som på en overbefolket kafé. Nei, på EVO går du inn og bytter til treningssko, så kan du løpe til krampa tar deg. Herlig.

Etter det trener jeg styrke med Stian. Han er en flott PT. Stian har jobbet som turntrener før, og han vet alt om hvordan jeg kan trene uten å skade meg. Jeg har ikke belastet en eneste muskel eller et ledd siden jeg begynte. Jeg kjenner jeg også har abstinenser når jeg ikke har fått trent på en stund. 

Jeg skal trene Mandag, Tirsdag, Torsdag og Søndag. Men i går trente jeg bare for moroskyld. 

Eneste jeg savner på EVO nå er gratis Wi-Fi. Da kunne jeg brukt trenigsappen jeg har lastet ned. Jeg skjønner ikke helt hvordan den virker. Den heter Nike+ Noen som har noen forslag?

Når jeg løper nå må jeg putte telefonen nedi BHen for at den skal måle løpingen min, så nå skal jeg bestille meg en slik en:

Ja, digger virkelig EVO, kan ikke få skrytt nok. Skulle ønske jeg hadde begynt der med engang. OG jeg anbefaler alle å trene med personlig trener Både for motivasjon, for bedre fremgang og mindre skader. Mange mister motet når man føler at man ikke behersker noe. Det er fort gjort å tenke "dette var ikke noe for meg".

Og nei, jeg savner IKKE saltimer. For noe HERK! Syntes egentrening er bedre. Da styrer man selv når man kan komme. 

Skriv en ny kommentar

hits