Stille stille (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Stille stille

Hei dere

 

Det har vært besynderlig stille her på Fucocbloggen. Det skyldes nok at jeg har hatt veldig mye annet å tenke på. Ikke bare har frøken Fryd og Maxipus hatt fri fra barnehagen i tre uker, mens min mann har jobber 120% og jeg har vært 100% sykemeldt, men jeg føler også at denne tiden... den siste måneden har vært en emosjonell berg og dalbane, og jeg føler på en måte at jeg sliter litt med å takke for tuen og klyve av.

Man kan ikke styre hva man tenker.

Jeg har ikke lenger motivasjon til å gjøre de tingene jeg elsker. Feks strikke, tegne, skrive eller lage smykker. Ikke engang blogge. Etter at jeg har lekt med ungene hele agen, gitt dem mat og lagt dem trygt i sengene sine vil jeg bare koble hjernen ut. Jeg orker ikke engang se på intellektuelle ting på TV. For slitsomt. For slitsomt for hodet...

På en annen side... dere husker kanskje at denne bloggen har handlet MYE om at jeg sliter med vekta. Jeg har prøvd lavkarbodietter, steinalderdietter og trening for å gå ned. Lavkarbo og steinaldermat gir rett og slett for mange restriksjoner. Trening ble dyrt å drive med, og gav for mange bivirkninger til at jeg følte at jeg kunne fortsette. Nå trente jeg samtidig som jeg gikk på cellegift, og det var kanskje en dårlig match. Jeg skal prøve igjen, nå som jeg har bestemt meg for at det ikke skal mer cellegift inn i denne kroppen. 

Men plutselig fant jeg et kosttilskudd som har hjupet meg. Med dette kosttilskuddet har jeg nå nådd vekten jeg hadde før jeg fikk barn. Jeg hadde ALDRI trodd at jeg skulle bruke mine strl 36 bukser igjen. De glir rett på, og sitter til og med litt slapt. Gamle bluser går rett på og min gamle strl 38 trenchcoat går rett igjen som om det hadde vært riktig strl hele tiden. Jeg bruker større strl på overkroppen pga store pupper ;)

Og ja, jeg skal legge ut bilder! Før og etter ;)

For å si det slik... jeg kan nå se kroppen min i speilet, eller bare fjeset mitt uten å tenke at det er noe galt. Jeg er så glad og stolt over dette resultatet... og det kun med kosttilskudd! Og nei, det er ikke hvite hagebønner, Eplecidereddik, 30 Days, Chili Burn eller Grønn kaffe ;)

- 18.07.2013 kl.20:06

kjipt at du har vært så stille, vært innom bloggen din mange ganger. Må si jeg faktisk ble litt skuffa når du ikke hadde nytt innlegg, men skjønner jo deg selvfølgelig! Barn og familie først!

Du må nesten fortelle hva det er som fungerer ;D

Madelen Oliversen - 21.07.2013 kl.21:44

Kommenter også gjerne bloggen min, oliversen.blogg.no :)

Skriv en ny kommentar

hits