Sofadilemmaer... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Sofadilemmaer...

Jeg trodde i lengre tid at den ikoniske Chesterfield-sofaen var den sofaen som lå mitt hjerte nærmest. Jeg har til og med >blogget< om det... Ja, opptil flere >ganger<

Jeg er en jente som bruker mye tid i sofaen. Der nyter jeg frokost, der leser jeg bøker og blader. Der sitter jeg og strikker... En god sofa må til!


Jeg mener... denne sofaen har EDGE! Både "casual" mtp lintrekket, knappene gir den en sterk sens av klasse... og naglene gir den mer "spunk"! Nå lurer du kanskje på om jeg noen sinne har sett en slik sofa i levende live, og kan gå god for dem? Jada, jeg har faktisk det... riktignok en grell en, i hvitt skinn (dare I say pooooorn-movieish?) på Milla Boutique på House of Oslo. 

Dette har _alltid_ vært min drømmesofa. 

MEN!

Da jeg snuste litt rundt på Bohus her om dagen (nyåpning i Larvik) så jeg "Howard"-sofaen i levende live! Riktignok under navnet "Notting Hill" men akk så flott! Litt liten rygg og litt lav in general... men passer heeelt perfekt til det jeg har tenkt å bruke den til! Det var nesten så jeg hørte den bulkete Chesterfield-sofaen bli vraket ut døren...! (inni hodet mitt altså)

Er den ikke søt? Så enkel, og den kan uten problemer "dresses" opp med glitrende puter, gjøres julete med saueskinn i desember, og gjøres fresh om sommeren med pastellfargede puter. Den passer på en måte til alt. Og ikke like klumpete! Dessuten kommer den med matchende stoler og chaise-lounger.

Howard-sofaen selges hos de fleste møbelhandlerne i Norge, både de små og de store. Toseteren har jeg sett ligge ut til mellom ca. pris 7000 til 15000, spørs helt hvem du ggår til. Flere leverandører har sin versjon av denne sofaen, feks Engelsson, Møbelringen sin heter "Watford" og Bohus sin prisvennlige variant heter "Notting Hill". Det er selve stilen som kalles "Howard".

bohus-blogg-howard-3

Miljøbilde fra Bohus med deres dyrere variant at howard-sofaen kun kalt "Howard"

bohus-blogg-howard-7

Elsker dette miljøbildet fra Bohus spesielt mye!

PS: Merk at Bohus ikke lenger fører "Howard" men har en helt like sofa, som du også kan bestille i hvilken farge du vil som kalles "Notting Hill" (treseteren koster ca. kr. 9000,-)

Tror nesten jeg har ombestemt meg...


Q: Hvilken sofa har du din elsk på?

Hei, bare innom for å ønske deg en riktig fin sommer ferie! håper du koser deg kjempe masse. :-)

Og nyter fridagene!

Mari - 27.06.2013 kl.10:03

Hei. Takk for en veldig fin post om disse sofaene. Vet du om den finnes i 2- seter hos bohus eller møbelringen?

Fucoc - 28.06.2013 kl.13:07

Mari: Howard/notting hill modellen finnes som lenestol, treseter, toseter og chaise-longue hos bohus

Skriv en ny kommentar

hits