Litt krystall... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Litt krystall...

Er du en av de mange interørinteresserte som har innsett hvor praktfult det kan bli med en lysekrone i krystall i hus?

Kanskje har du tittet på "Lisbeth Dahl" lyskronene? De er flotte, det skal jeg innrømme, men "krystallene" på denne er faktisk laget av akryl. Det som er så dumt med akryl er at det blir mattere med tiden, og de reflekterer selvsagt ikk lys slik et glassprisme gjør. 

Hva med "Oros Lysekrone" til kr. 999,- fra Bohus? Den fåes i både krom og hvitt, og har en snillere pris enn Lisbeth Dahl, i tillegg til at den ikke er plastic fantastic.

En mer "voldsom" variant av "Oros", dette er "Borås" også fra Bohus. Den ser eksklusiv ut fra top to bottom og koster ikke mer enn ke. 1499,- Den er altså billigere enn den tilsvarende varianten fra LD, bortset fra at her får du høyere kvalitet, og ikke minst ekte glassprismer.

"Chateau" fra Bohus kommer kun i krom g er virkelig et smykke i stuen. På dette bildet ser den litt grå og kjedelig ut, men den er virkelig fantastisk flott i virkeligheten. Den koster kr. 3499,-

Dersom du føler at du trenger mye lys, så er "Montana takkrone" kr. 2999 fra Skeidar. Denne er virkelig strålende vakker i virkeligheten.

Selv har jeg lagt min elsk på "Hally", det er virkelig den vakreste lysekronen, og du får den fra Bohus, kr. 1999. 

 

Iselin Renée - 20.06.2013 kl.11:45

De var kjempe fine :)

Fucoc - 20.06.2013 kl.13:30

Iselin Renée: Glad du liker :P

Skriv en ny kommentar

hits