Et smykke i stuen (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Et smykke i stuen

Da jeg hang i Oslo i helga, måtte jeg såklart innom fantastiske Laura Ashley. De har utrolig mye vakkert på lur i sin søte lille interiørbutikk på Vika Terrasse, like ved National Teateret Stasjon. Vært der?

Damen i butikken var tydelig svært lidenskapelig i sitt forhold til interiør, og hun klipte ut en sjenerøs tapetprøve til oss. Hun bad oss også titte i annen etasje hvor de hadde Laura Ashley-klær, samt noen møbler på utstilling.

Selv om klærne var av liten interesse fant jeg en annen godbit.  Nemlig dette majestetiske speilet:

Bildet er ikke rettferdig, for speilet er langt mer elegant enn det kommer frem her. I Norge var prislappen på ca. kr. 7000,- men kjøpte du det i Storbritania, hvor de fleste Laura Ashleybutikker er, ville det kostet deg kr. 2050,- 

Her er et bilde av hvordan speilet ser ut i et privat hjem... serlv vet jeg akkurat hvor det hadde passet inn i mitt... Å, som jeg ønsker meg dette vakre smykket til stuen!


Q: Har du siklet over noen av Laura Ashleys godbiter før?

Skriv en ny kommentar

hits