Fine føtter? Går det an? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Fine føtter? Går det an?

Ja, såklart! Du kan enda rekke å få pene, sandalklare tottelitter.

Hva gjør føttene pene(re)? Jeg vil si at myk og hel hud, med velstelte tånegler er nøkkelen til suksess her. Å la huden på feks hælene sprekke er ikke bare stygt på grensen til motbydelig, men også smertefullt.

Begynn slik:

  • Etpar uker før sommeren kommer begynner du med fotbad. Skrubb hælene etterpå med en fotskrubb, eller en pimpstein. Bruk fuktighetskrem på hælen. Pass på å ikke smør fuktighetskremen rundt på tærne og spesielt ikke mellom dem.
  • Fuktighetskremen bør være fet, feks Scholl. Den fuktighetskremen jeg redder hva som helst med er Nature's Gate Herb Lotion. Du kan kjøpe den >HER< Fungerer som en drøm også på harde hæler.
  • Husk å behandle neglesopp så fort den kommer. 
  • Aldri fil neglene helt ned. Dersom du føler at tåneglene dine er misfostre, gå til en fotterapeut. Regelmessig behandling der vil sørge for at neglene dine holder seg sunne og vokser slik de skal. Inngrodde tånegler er både stygt og vondt.
  • Ta også pedikyr på seg selv dersom du er flink. Det er mange tutorials på Youtube. Dersom du hater å fikle og syntes det er kjedelig å henge med, ta Shellac eller lignende på tåneglene, slik at du kan glemme dem resten av sommeren. 

Dersom du har dårlig tid og ekstremt dårlig utgangspunk derimot kan du bruke en fotmaske som fjerner døde hudceller. 

Jeg bruker Richenna Peeling Footmask. Instruksjonene for bruk er enkle.

Putt foten i den medfølgende plastikksokken. Hell halve flasken oppi, den er merket. Teip igjen posen og vent i to timer. Du KAN gå med fotposene på. 

Når to timer har gått, skyll av og lev som normalt. Huden begynner å flasse av etter noen dager. Husk å ikke riv i den avflassende huden, da kan du få frisk hud med og få sår. Sår er dumt. Den nye huden som popper frem er myk som en babyrumpe. Denne må du huske å behandle pent. 

Den vidunderlige Richenna Fotmasken kan du kjøpe >HER< til den utrolige prisen kr. 145,-

Jepp, jeg teipa igjen med gaffateip...

Stay tuned!

Skriv en ny kommentar

hits