Et MUST til dine barn! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Et MUST til dine barn!

Her om dagen fikk jeg en telefon fra Goboken, som mange kanskje kjenner som en bokklubb for barn. Vi har mottat flere bøker ifra dem, og det jeg liker er at bøkene er ganske mye billigere enn dem du feks finner på Rema1000 osv. men etterhvert avbestilte jeg dem. Bøker er dyre uansett! Jeg tenkte at jeg heller ville kjøpe bruktbøker... og i en lang perioden pleide jeg å finne på eventyr for Max. 

Men da de ringte og ville introdusere oss til bokstavbøker som jeg skulle få gratis tenkte jeg OK, jeg bare avbestiller resten.

Dette er ikke min samling btw. Vi er ikke så langt enda. Bildet er lånt fra en uvitende >EVAmor<

Bøkene kom, med kortspill og en pekebok, og jeg syntes det var kjempefine! Historien om Alf og Bett med bokstavtoget er jo helt genial! Jeg merker at Max blir mer artikulert jo mer jeg leser for ham, og han skjønner konseptet "bokstav". Han peker på bokstaven A og sier "den bokstaven heter "A", den uttales sånn her: aaaaa!". Konsonanter er litt vanskeligere, riktignok, men detkommer. Jeg er imponert over hvor fort han lærte dette. Sammen med forståelsen for bokstaver kom også forståelsen for tall. Han har duploklosser med tall på, og peker lykkelig på den og sier "Det her er tallet fem!". Jeg får litt fnatt når folk skryter av at toåringene sine kan telle til ti og femten osv. når de egentlig bare husker rekkefølgen på noen ord foreldrene har repetert for dem. Det er ikke å kunne telle! Max kjenner nå igjen fasongen på tall og vet hvordan man teller seg frem til riktig antall, så lenge det ikke går over ti. Han er jo bare tre år, så regner med at det kommer seg... men lesinging har virkelig gjort ham mer lysten på og lære og langt mer lærenem! Jeg sier "YAY!" bokstavbøkerm ogt vi har bestemt oss for å bestille alle 29 bøkene! Det er passelige korte historier, perfekt for en nattahistorie. Jeg syntes bildene i boka er realtivt stygge, men de plager ikke Max.

DU kan også bestille bokstavserien til Goboken >HER< (ikke sponsa btw)


Q: Har noen noe bokforslag for hvordan jeg på enklest mulig vis kan lære sønnen min engelsk?

Skriv en ny kommentar

hits