Hvorfor fikk ikke jeg noe, oldefar? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hvorfor fikk ikke jeg noe, oldefar?

Jeg har en drøm om å lage en fantastisk flott bildevegg med hele min slekt på, og en tilsvarende vegg til Stian's familie. I den anledning har jeg fått låne mange familiebilder av farfar, som vi har scanna med Stians om enn noe crappy scanner og jeg har redigert med mitt favoritt bilderedigeringsprogram...! Vad tycks?

Se hvilke flotte, fyldige lepper min oldefar hadde som han hverken videresendte til min farmor eller meg...! Hva er greia med det, liksom?

Dette bildet var sprukket og ødelagt samt at det hadde gulnet en god del med årene... bildet er nok tatt sent på 1930-tallet eller tidlig på 1940-tallet. Jeg er ganske sikker på at bildet ble tatt i forbindelse med forlovelsen med oldemor, for jeg har et tilsvarende bilde av henne og et bilde der de sitter sammen. Etter å ha sittet med bildene deres i mange timer, føler jeg at jeg kjenner fjesene deres. Det skal bli fint å fremkalle bildene og henge dem opp på veggen...! 

Jeg har skjønt at vintage bilder er veldig "in" nå, men jeg forstår meg ikke på dem som kjøper rammer ferdeig innrammede "vintage"-shots og henger de opp på veggen. Folk de ikke kjenner engang...!? Merkelig. Jeg tror disse menneskene har misforstått konseptet "trend" med "hjernedød etteraping"...

Dette er mitt inspirasjonsbilde. Jeg kommer til å holde meg innenfor svarte og trefargede rammer, muligens med innslag av krom. 

Passepartout er også noe jeg elsker...! Gir bilder så mye lys og luft! I gangen har vi alt tilbehør i "krom" allerede, og det er her jeg håper å ha bildene, siden gangen har en del store vegger som for nå er helt tomme...

Her er noen lekre rammer jeg definitivt skal gå til innkjøp av! 

Slett forkrummet ramme fra Lisbeth Dahl  //  Övarby fra IKEA  //  Impressions by Juliana  ramme fra Carta  //  Forkrummet muslingsmønstret ramme fra Lisbeth Dahl

Og én liten ting til slutt, godtfolk... Jeg har sett i noen interiørprogram og interiørmagasiner at man blir OPPFORDRET til å MALE ORIGINALE rokokkorammer i groteskt kjedelig, matt og jævlig maling.....! Så det sist på "Tid for Hjem" og nå også i "Vi i Villa". For GODS sake, you guys! Leave the PATINA! Ikke gjør det!! Det fins en milliard wannabe-rokokkorammer som du kan male etter hjertets lyst... men ikke gå på brukthandler og finn et gammelt oljetrykk og skjær det ut, for så å male over den vakre gullbladbelagte rammen med maling fra Biltema (eller noe annet sted). Dette er trossalt varer vi aldri kan restaurere!

Jeg får vondt i hjertet mitt!

That's all...

Ingridadore - 31.05.2013 kl.23:43

En slik bildevegg vil jeg også lage, når jeg får et sted for meg selv:)

Skriv en ny kommentar

hits