Hva er du innstilt på? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hva er du innstilt på?

Å snakke med folk som er kroniske pessimister, som forvirrer det å se for seg verst tenkelige utgang med å være realistisk er et stort irritasjonsmoment for meg.

Å ha en positiv innstilling er nøkkelen til suksess. Ingen vellykkede mennesker stod med en god ide og sa: "Det går sikkert ikke" og fikk suksess allikvel. Denne fyren prøvde nemlig aldri. Når jeg havner i en situasjon "bestemmer" jeg meg alltid for hva jeg vil at skal skje. "Søknaden min skal bli godkjent, det kommer til å være en ledig parkeringsplass rett utenfor, jeg føler meg helt OK og kommer til å føle meg helt OK når vi skal på ferie også". Du ser greia. Hvis jeg sitter å tenker "det kommer sikkert til å være kø på E18, vi kommer sikkert for sent" så er det akkurat det som skjer. 

I 2008 gikk jeg rundt å tenkte: "jeg er singel, jeg er singel, jeg er singel!" det var fokuset mitt. Så tenkte jeg i 2009 "Jeg vil ha en kjæreste, men han må være stikk motsatt fra eksen min". Plutselig dukket Stian opp som troll fra eske. Det er ingenting som tilsier at vi skulle møtes, eller i det hele tatt vite hvem den andre var. Men det gjorde han.

For noen år siden ble jeg gravid med sønnen min. "Hvor skal vi bo?" tenkte jeg fortvilt. "Du kan komme å bo hos meg!" sa en venninne av meg på spøk. Selv om jeg var klar over at det var tøys, tenkte jeg for meg selv "det vil jeg!" og jeg gikk rundt å drømte om huset hennes i en lang tid. Først tenkte jeg "ælig talt, det er deres hus, jeg kan ikke bo der" Men gjett hva. Nå bor jeg i akkurat det huset! 

Jeg har flere eksempler på hvordan det man fokuserer på kommer til en. Det er en ren lykke når man faktisk får det til, både fysisk og psykisk... Plutselig er det ingenting som kan stoppe en! Kom med ditt eksempel! 

Man eier sin egen fremtid. Man har alltid et valg. Aldri gi opp, og "Handling er første steg mot forvandling!"

Skriv en ny kommentar

hits