Synsing og svømming (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Synsing og svømming

I går tok vi yndlingssønnen vår i svømmehallen, etter at han hadde snakket om dette i flere dager. I vår svømmehall som i alle svømmehaller satt det livreddere og studerte oss badende. Svømmehallen i Sandefjord har et "voksen"-basseng og ett mindre som ikke nødvendigvis er for barn, men som i det minste er grunnere og varmere. Vi begynte her. Max var selvsagt ikke høy nok til å kunne stå der alene, og han syntes nok det var et kjedelig basseng. Derfor gikk vi over i voksenbassenget hvor det var en stor badesklie. Vi hadde det kjempegøy i 1.5 time med badesklie, plaskebasseng og stupebrett. Så ville vi til byen for å spise is. Jeg gikk over i hallen hvor minibassenget var for å hente badehåndklærne våre, og de to badevaktene som satt der la ikke merke til at jeg kom.

"Nei, jeg tror ikke den mannen er faren til ungen. De ligner jo ikke i det hele tatt" sier mannen til damen. Også ser de begge at jeg står der og rødmer pinlig berørt, før de ser stjålent til siden. Jeg spiller med, jeg later som om jeg ikke hørte... men til alle andre som måtte lure... det var altså Stian som kjørte Vic på tjukken en vakker(eller overskya...?) dag i 2009. 

Likheten er ikke slående...? HALLOOO! 

Når det er sagt er jeg ikke fornærmet eller noe slikt på livredderne i Sandefjord svømmehall... de var jo litt morsomme. 

Skriv en ny kommentar

hits