Enda godt saueskinnsstøvlene ikke ble pakket vekk...! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Enda godt saueskinnsstøvlene ikke ble pakket vekk...!

Jeg er en av dem som ikke hadde trua 17. mai. 16. mai brukte jeg faktisk på å leite etter en ulljakke til Max. Ikke en spesielt aktuell ting å leite etter i kjedebutikkenes vårkolleksjoner, og vi dro faktisk tomhendte hjem. Jeg fant heller ikke bunadssko i strl. 19. Pussig!

Så kom 17. Mai og det var tropestemning. Luften stod stille, den dirret av hete, og huden vi følte oss gode og varme i toppen alle fire. Jeg lot Cornelia slippe bunadskysen da jeg så svetteprlene trille frem under panna hennes. Maximilian derimot, som den jålegbukken han er nektet å ta av seg topplua, som egentlig er en nisselue... men den ligner jo så veldig på bunadslue... så da ble den jo perfekt. 

Luregutten ville ikke være med på noe bilde da, så dette er alt jeg fikk snappa til meg i løpet av dagen! Festdrakten er fra COOP Obs, og skoa fra Europris (strl 26! bare ti strl mindre enn mamman sin :P) Søljen er hjemmelaget av oldefar, kun til Max, og sokkene er fra Karoline og Knerten (NameIt). Lusa har jeg strikket selv på innfall, og jeg har ingen oppskrift :P

Kjekk mann og vakker datter...! Dressen til Stian er vel ganske uinteressant.. men kjolen til Corny er fra Europris, skautet er fra NameIt, og strømpene er fra HM... Søljene er arvegods. 

Og her har du anstrekket mitt fra 17. Mai... Jeg har kanskje lår en tad to thick for slike bukser... men jeg bare MÅTTE ha dem. De er s fiiine, at jeg nesten vil ha dem med opp i kosekroken i sofaen, slik at jeg kan sitte å kose på dem. 


PS: Så er det jo i dag da... det høljer ifra himmelen, og huset er bikkjekaldt. I stad vurderte jeg å fyre i peisen. 

Skriv en ny kommentar

hits