Æsj og fysj! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Æsj og fysj!

Det er ikke ofte jeg klager på maten, da jeg er ganske altetende.... men denne gangen må jeg nedlegge et lite veto.

I dag tok Stian Vita Hjertegod sin "matfløte" istedet for normal matfløte som vi alltid har valgt ellers. Tror bare det var nysgjerrigheten som oppmuntret ham til å velge annerledes. 

Middagen i dag var kremet karrigryte med kylling, papira, løk og ananas. 

Egentlig er dette noe av det beste jeg kan spise. Men det er viktig at det blir perfekt. 

Vita Hjertego ødela hele måltidet. Det smakte rett og slett som om maten var ynket i voks. Mer likt stearin enn noe spiselig. Vokssmaken var så overveldende at selv ikke karrien kunne gjøre noe for å bli oppdaget. Det var så grusomt at Stian ikke engang ville røre sin mat. Jeg spiste opp, men det var kun fordi mat er dyrt og barna i Afrika...

Jeg anbefaler ikke Vita Hjertego fløten til noen som helst form for bruk! Bruk ekte matvarer, og se at maten vil smake mye bedre. MYE bedre...

Du kan jo lese et ganske bra innlegg skrevet av Fotballfrue's ektemann >HER< Jeg er enig med denne fyren. 

thevanillamonologues - 16.05.2013 kl.21:54

Jeg kunne ikke vært mer enig.. Jeg prøvde den for litt siden og den smaker virkelig ikke godt.. Vita Hjertego sin utgave av Creme Fraiche som bare kalles "Fraiche" er på en annen side faktisk ganske god. Ikke fullt så fylldig som vanelig creme fraiche men har en god smak og en god fylde, den burde du prøve! :) Hilsen en som alltid rynker på nesen til Lett Creme Fraiche.

Skriv en ny kommentar

hits