Fatkini? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Fatkini?

Jeg har alltid tenkt at min tid i bikini er over. For alltid.

Helt til "Fatkini" ble et utrykk.

Bloggeren Gabi Gregg lanserte nylig en egen bikinilinje for overvektige damer. Hu ner selv overvektig, men driver moteblogg og allting! 

YAY! Slik kunne man jo gått! 

Nå er selvsagt løsningen på problemet og kanskje SLANKE seg... men jeg skal aldri mer si: "tren mer og spis mindre...!" Det er faktisk ikke lett og slanke seg. Jeg må kutte drastisk ned på matinntaket mitt (til det punktet hvor en normal porsjon sunn middag er det som skal til for å ødelegge) og trene mye (mer enn jeg har overskudd til) for å se resultater... Jeg har virkelig prøvd. Jeg orker ikke et liv som kun dreier seg om slanking, kalorinntak og timer på mølla. Jeg gjør det lille jeg kan, og det er vel det som forhindrer meg i å bikke 70 på vektnåla :P Til mitt forsvar var jeg fin og formfull (og kun det) før jeg ble gravid. Jeg veide mellom 55 og 60 kg. Det får være målet mitt engang i fremtiden. AKkurat nå har jeg veldig mye annet som opptar livet mitt - og som tro meg - er langt mer presserende! 

Sånn ellers kunne jeg fint tenke meg en slik bikini, Lekker!

Les mer >HER<

nil - 06.05.2013 kl.21:12

Ja den nederste synes jeg var rålekker på modellen iallfall!

- 30.05.2013 kl.18:01

ønsker meg en sånn en Så ubeskrivelig mye. Synd det ikke er kommet på det norske markedet ennå.

Skriv en ny kommentar

hits