Hele Norge Baker <3 (vinner-spoiler) (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hele Norge Baker <3 (vinner-spoiler)

YAY!

Dette programmet har jeg virkelig kooost meg med de siste ukene. Jeg har kost meg fordi man ser med det blotte øyet at dette ikke er proffe bakere. Det er bakerne fra gata, naboer og tanter osv. som er påmeldt. Kjempedeilig :D

Personlig kan jeg aldri si nei til en vakker kake... og dem var det kanskje ikke overflod av i denne konkurransen, men smakene som ble tilbudt var nok til å få tenna til å løpe i vann. 

Og på Facebook har debatten gått heftig for seg.

Folk virker svært opptatte av at deltakerne ikke har håret oppsatt. Ærlig talt folkens... Skal de servere kreftsyke mennesker som har null i immunforsvar? Neppe. De skal servere to anerkjente bakerne. Og dersom ikke de friker ut over hår i maten, så bør ikke dere gjøre det heller. Ikke at jeg tror at håret til noen av deltakerne datt i maten... Herlan, hva folk henger seg opp i!

En annen kritiserte bildet over her fordi Line sitter på benken hvor det skal lages mat... Til sånne mennesker får man jo bare lyst til å be dem sjerpe seg. 

Når det endelig kommer til vinneren Syntes jeg at det var superstas at Dronningen av Smak vant!

Helt hundretusen prosent ærlig... syntes jeg IKKE de to andre fortjente plassen i finalen.

Anne-Brith har jeg fulgt bloggen til en stund, men syntes at kakene hennes virket kvalmende og lite nyskapende. De var alltid en blåkopi av noe annet. Gjerne fra Manuelas blogg. Da er ikke jeg lenger en fan. Når det er sagt syntes jeg at hun virket pussig under hele konkurransen. Feks da hun skryter av marsipanrosene sine... HAHA! Og når hun begynner å grine for at makronene hennes gikk i dass, mens hun nærmest gliser med et "såklart" hver gang hun fikk tittelen "Mesterbaker of the week". Jeg tok i tillegg og klaget på at hun publiserte resultatene på Facebook, sånn rett etter at episodene hadde gått. Jeg fikk et lite hyggelig svar tilbake, noe som viser meg at hun ikke er interessert i følgerne sine. Det at andre fans av henne begynte å angripe meg driter jeg i. En skrev noe så lite smart som "Se på TV3 Play da vel!" Eh... why bother, når jeg allerede vet hva som skjer, siden AB her har posta hele driten midt i fleisen min på FB?

Bryllupskaken hennes fikk mye skryt på Facebook så jeg, men bryllupskakene som ble bakt forrige uke var alle horrible. Sukkerpasta smaker IKKE godt, og da kan det like så godt droppes. Jeg må bare si det rett ut. Bryllupskaker med sukkerpasta eller marsipanlokk er nittitalls (åttitalls!) og stygt, smaker vondt og ligner ikke på noe spislig. Vil noen spise en sukkerpastarose og si "Nam, deilig"? Nei? Så hvorfor ha den med? Pynt med noe som er godt i stedet! 

I dag derimot diska Anne-Brith opp med sukkerpastaen sin igjen, og da skjønte jeg at løpet var kjørt for hennes del. Bjørn Ali har et stort hjerte på rette sted, men jeg følte kanskje ikke at han var verdens flinkeste. Han var litt støkk på nittitallet han også... noe som ikke er rart, siden det var da han vokste opp. Men kaker har forandret seg mye siden den tid. 

Så da Ida vant jublet jeg inni meg. Den eneste verdige vinneren syntes jeg! Boryanah var forresten min favoritt ;) Hun var flink til å bake annerledes, og ikke minst pen og virket jordnær.

Bloggen til Hele Norge Baker-vinneren IDA finner du >HER<

Emilie-Therese ¢¾ - 06.05.2013 kl.11:52

Håper du får en super dag og en fantastisk uke! : ) < 3

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits