Fucoc kokkelerer: Kylling- og agurksalat. (Fucoc Forever)

Fucoc Forever



Fucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilvrelsen, skjnnhetsprodukter og alt annet som mtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjp Marine Matrix for bedre hr og hud!

Miljvennelige naturprodukter til barn p ett sted:

Norske blogger

Fucoc kokkelerer: Kylling- og agurksalat.

Nr Fucoc kokkelerer er det som regel ikke spesielt komplisert... Det kommer av at jeg ikke er supertlmodig eller spesielt skilled p kjkkenet. For en tid tilbake s jeg et bilde av en kyllingrett, som jeg ville rekreere. Denne middagen er passende for Lavkarbo, Lav-GI, Dukan-diettikere, en litt slepphent Paleo-diettiker og for dem som flger middelhavsdietten. Jeg antar at alle som flger Grethe Roede ogs kan spise dette med god samvittighet, men retten er faktisk Paleo-inspirert. PGA det lave fettinnholdet i denne middagen passer den mer som en lunsj for lavkarbo-ere.

Dette trenger du:

Ca. 2 personer

  • En agurk
  • En halv ferdiggrilla kylling
  • Isbergsalat
  • Dulcitatomater
  • Sukkererter
  • Spisspaprika
  • Lk
  • Maldon flaksalt
  • Olivenolje
  • Solsikkefr

Finn frem salatbollen din... denne salaten passer perfekt oppi vr standard-size Rosendahl salatbollen. Del agurken i to og kapp av tuppen. Bruk rivjern eller ostehvel til skive agurken p langs. Eller bruk NicerDicer (som vi gjorde). Del en klase med dulcitatomater i fire, kutt en sjeners neve med sukkererter i biter. Jeg brukte kun ett blad med isbergsalat, for ha litt sprhet i salaten. Del spisspaprikaen p langs, s i skiver. Deretter deler du en kvart lk i skiver. Hiv alt i salatbollen. Bruk bryststykket fra den grillede kyllingen som br vre ferdig avkjlt og riv av passelige biter, hiv oppi. Du er n ferdig, rot alt sammen med salatbestikket. Hell kaldpresset olivenolje over.

Nr du legger salaten opp tallerkenen strr du en liten neve solsikkefr over, og deretter en klype flaksalt.

Bon apetit!

(PS: Jeg tok p Balsamicoeddik for at bildet skulle bli penere, men den delegger faktisk litt av smaken... s ikke gjr det :P Olivenoljen og flaksaltet er det som gjr hele denne salaten)

Vnatalie - 15.04.2013 kl.19:01

S fin blogg du har. Maten s kjempegod ut.

Ta en titt p bloggen min om du har lyst, hadde vrt koselig med en liten hilsen og :)

ANNELI - 15.04.2013 kl.19:08

Nam :) Ha en super kveld.

future.blogg.no - 15.04.2013 kl.19:36

Hallois! Sjekke ut bloggen min? Har lagt ut et nytt innlegg og hadde blitt glad om du kommenterte det, hehe jeg er fast leser p bloggen din og synes den er helt super!

Trine-Marie - 17.04.2013 kl.06:06

Mmm, det ser godt ut :)

Fucoc - 17.04.2013 kl.13:53

Trine: h, men det var det. Stian likte det ikke da :(

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits