Fucoc kokkelerer: Kylling- og agurksalat. (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Fucoc kokkelerer: Kylling- og agurksalat.

Når Fucoc kokkelerer er det som regel ikke spesielt komplisert... Det kommer av at jeg ikke er supertålmodig eller spesielt skilled på kjøkkenet. For en tid tilbake så jeg et bilde av en kyllingrett, som jeg ville rekreere. Denne middagen er passende for Lavkarbo, Lav-GI, Dukan-diettikere, en litt slepphent Paleo-diettiker og for dem som følger middelhavsdietten. Jeg antar at alle som følger Grethe Roede også kan spise dette med god samvittighet, men retten er faktisk Paleo-inspirert. PGA det lave fettinnholdet i denne middagen passer den mer som en lunsj for lavkarbo-ere.

Dette trenger du:

Ca. 2 personer

  • En agurk
  • En halv ferdiggrilla kylling
  • Isbergsalat
  • Dulcitatomater
  • Sukkererter
  • Spisspaprika
  • Løk
  • Maldon flaksalt
  • Olivenolje
  • Solsikkefrø

Finn frem salatbollen din... denne salaten passer perfekt oppi vår standard-size Rosendahl salatbollen. Del agurken i to og kapp av tuppen. Bruk rivjern eller ostehøvel til å skive agurken på langs. Eller bruk NicerDicer (som vi gjorde). Del en klase med dulcitatomater i fire, kutt en sjenerøs neve med sukkererter i biter. Jeg brukte kun ett blad med isbergsalat, for å ha litt sprøhet i salaten. Del spisspaprikaen på langs, så i skiver. Deretter deler du en kvart løk i skiver. Hiv alt i salatbollen. Bruk bryststykket fra den grillede kyllingen som bør være ferdig avkjølt og riv av passelige biter, hiv oppi. Du er nå ferdig, rot alt sammen med salatbestikket. Hell kaldpresset olivenolje over.

Når du legger salaten oppå tallerkenen strør du en liten neve solsikkefrø over, og deretter en klype flaksalt. 

Bon apetit! 

(PS: Jeg tok på Balsamicoeddik for at bildet skulle bli penere, men den ødelegger faktisk litt av smaken... så ikke gjør det :P Olivenoljen og flaksaltet er det som gjør hele denne salaten)

Vnatalie - 15.04.2013 kl.19:01

Så fin blogg du har. Maten så kjempegod ut.

Ta en titt på bloggen min om du har lyst, hadde vært koselig med en liten hilsen og :)

ANNELI - 15.04.2013 kl.19:08

Nam :) Ha en super kveld.

future.blogg.no - 15.04.2013 kl.19:36

Hallois! Sjekke ut bloggen min? Har lagt ut et nytt innlegg og hadde blitt glad om du kommenterte det, hehe jeg er fast leser på bloggen din og synes den er helt super!

Trine-Marie - 17.04.2013 kl.06:06

Mmm, det ser godt ut :)

Fucoc - 17.04.2013 kl.13:53

Trine: Åh, men det var det. Stian likte det ikke da :(

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits