Hvordan få tak i bedre mat billigere? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hvordan få tak i bedre mat billigere?

Dette er dessverre ikke en opplysningspost, men meg som stiller dette svært valige spørsmålet.

Ferskt kjøtt, være seg svin, lam eller storfe er fryktelig dyrt... selv ikke på lørdager tar vi oss råd til noe sånt. For det meste er alt vi kjøper vakumpakka eller frossent... og hva med det økologiske? HVA med den frittgående grisen?

Jada... jeg har hørt om Grøstadgris. Jeg selger det trossalt til alle rikingene... men hallo. Jeg har ALDRI spist Grøstad gris selv. Vet du hvorfor? Fordi det er svinedyrt (svinedyrt... tok du DEN?)

Og Stangekylling! Fiskebilen som kjører rundt med sjølvfiska fisk og den fine reklamen på TV om lam som spiser lyng on top of the mountain?! Jerg blir kjøttsulten i tennene bare ved å tenke på det ;)

Hvordan skal man få dette billigere?

Jeg bor jo i Norges fineste fylke, og her holder faktisk Grøstad og Stange til... muligens er mulighetene tilstede for å kjøpe rett fra gården. Jeg vil oppdatere dere hvis det blir noe å oppdatere med. 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits