Pute-TV? (Fucoc Forever)

Fucoc Forever



Fucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Pute-TV?

Jeg er ingen erfaren pute-TV-titter...

Men seriøst... Grottenveien.

Jeg har alltid tenkt at TV3 er de som klipper og limer slik at hvem som helst ser dramatiske og kjipe ut. Ikke TV2. Tv2 er liksom så mye mer varsomme med folk. Så når Tine og Torbjørn er de fryktelige menneskene de er på TV, så mistenker jeg at de faktisk er sånn...!

Jeg må innrøme at uten dem hadde Grottenveien 1 kun vært et oppussingsprogram og ikke DRAMA-TV. Men etter dagen episode føler jeg at de går inn for å ødelegge for de andre parene. Det er faktisk ganske irriterende å se på. Jeg føler at Tv2 burde rette opp i dette, dette er ikke et typisk realityshow vel? Det skal vel ikke væe slik at folka skal kunne sabotere for de andre parene? Skal det ikke være slik at parene konkurrerer i kunnskaper, interiørsans osv. Ikke med juks. Hallo, det tilhører Paradise Hotel. Dette er Tv3 Standard. TV2 burde ordne opp o__O

Hvis man sjekker Facebooksiden til Grottenveien er det tydelig at flere mener det samme. Jeg føler en måte på at dette paret (T&T) liksom ødelegger det som kunne vært et koselig oppussingsprogram. Jeg er jo så forkjusa i Tid for Hjem, som bare er koselig. Dette programmet skulle liksom stagge savnet, men merker at jeg bare savner det mer...!

Nå har jeg jo ikke sett "The Block" som konseptet er hentet ifra. Kan hende at et sånt program trenger THE DRAMA for at folk skal få det de er vant med...


Q: Hva synes dere?

Siv-Inger - 03.04.2013 kl.00:04

Jeg er enig med deg, og savner tid for hjem jeg også! Det jeg er spent på, er om det norske folk kommertil å straffe Tine og Torbjørn når leilighetene skal selges? KOmmer folk til å by mindre på deres leilighet, fordi de er usympatiske folk? Jeg er redd ikke! Deres oppførsel gjør meg iallefall så smålig at jeg håper at de ikke vinner!

Fucoc - 03.04.2013 kl.00:23

Siv: Jeg kan ikke noe for at jeg håper det samme.

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits