Grottenveien...! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Grottenveien...!

Grottenveien er et spennende konsept. Dem som driver å maser om at det ikke er likt nok The Block osv kan hoppe i havet.

Men hallooo! Deltagerne... 

Skal det ikke bli fint til slutt? Hva er greia med kjæresteparet som ikke kan skjære en gipsplate engang? De sier hele tiden at "Vi ble ikke født for å måle..." osv osv. De sa i første episode at de trodde det var å gå rett inn og begynne å male. Å pusse opp er jammen ikke det samme som å redekorere. 

De er jo søte da. Regner med at de vil triumfe igjennom interiørdelen, hvis de bare får opp veggene.

Disse to liker jeg. De virker samkjørte. Rett og slett fantastiske. Det at visse andre par mener at de gjør seg selv til martyrer for å tekke de andre/dra sympati w/e. er jeg IKKE enig i. Jeg tror de projiserer sine egne følelser over på andre. Disse to folka er hundre prosent med, ikke bare for å gjøre en heidundranes jobb, men også for å føre gruppa sammen og skape en hyggelig stemning. Grottenveien er trossalt et oppussingsprogram, ikke Paradise Hotel o.O (mtp drama)

Det paret her kan man vel ikke unngå å like? Så pene, og hyggelige. Man kan virkelig ikke unngå å like. Kan jeg trykke på en liker-knapp?

Så v ar det de her da... FOR ET PAR! Hvor skal jeg begynne...? Jeg håper virkelig at det er klipt og limt sånn at de ser så jævlige ut som mulig. Ja, håper nesten for deres skyld at de er dubba også...! Mannen (Torbjørn) sier i åpningssekvensen deres "Det var hu som sjekka opp meg..." og ikke før han åpner kjeften hopper dama inn på den mest irriterende måten "NEI NEI NEI! Jeg har aldri sjekka opp noen mann, og det kom mer jeg aldri til å gjøre heller!" AS IF noen bryr seg. La nå mannen få si det på TV da, hvem bryr seg om det er sant. ALT hun gjør er jo å fremstille seg selv som en knitpicking drittkjerring. Og det maset om at Arne og Bente "spiller" martyrer, fremstiller dem heller ikke på noen god måte. Torbjørn skulle gjøre en oppgave, men valgte istedet på å bruke tid på å kjøre hjem og hente ting for den masete kona si, noe som gjorde at de to øverste parene her måtte vente i mørten på Maxbo... og når Arne og Bente faktisk laster av bilen for dem og utrykker sin 100% forståelige irritasjon, klager selv Torbjørn(som skal være den fornuftige av de to) på at de fremstiller seg selv som martyrer... ja, da er vemmelighetsskalaen i ferd med å renne over. Ja bortsett fra å lage spagetti meg AlaCapri da. Som tok henne tre timer...! kan du stave patetisk?

"Torbjørn og jeg er ikke her for å få venner...!" Men den innstillingen vinner man ingenting. Og å se de to folka her vinne tror jeg hadde gitt TV2 problemer o_O På absolutt alle diskusjonsforaer som er der ute har allerede folket lagt sitt hat på dette paret her. Nå vil jeg ikke mobbe noen, men når man går på TV med en slik vemmelig aura legger man faktisk opp til det selv. Forhåpentligvis kan hun forsvare seg meg at det ble klipt og limt og at hun er dubba av en psykotisk peppermø. 

Sånn ellers har vi jo ikke sett fra parene har fått til. Det kommer ikke før om en stund. I neste episode så jeg at vi skal få se de første soverommene. Det blir spennende! Gleder meg ;) 


Ser dere på Grottenveien1? Og hvilket par er din favoritt?

Merethe - 13.03.2013 kl.22:24

Kjære bloggger! Vi holder på med en spørre undersøkelse om shopping. Alle som deltar i spøre undersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits