Hjelp, han pusser opp? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hjelp, han pusser opp?

TV3 er gode på å finne de særeste parene, det skal være snickers og twist. Jeg lurer på om damene får et manus på hva de skal si? Jeg mener... finnes det slike sjefete og overkjørende kvinnfolk? I siste episode ville "50-talls"-mannen gjerne henge opp et bilde. Ferdig innrammet og helt OK var det, mens konen bare avfeide ham med at det ikke var noe fint. Det pastellrosa hjemmet deres var jo det eneste som ikke var noe fint. 

Mannen hennes var svært fin. Det bør hun jo feire hver dag. 

Jeg prøver alltid å sette meg inn i parets situasjon. Ville jeg latt Stian pusse opp aleine, mens jeg dro på tur med sukkerklumpene? Nja... jeg hadde vært engstelig for at de hadde ringt fra Ullevål sånn tjue minutter etter at jeg var ute av døren, og fått beskjed om at Stian hadde klart å sage av seg armen med en motorsag i det han forsøkte og bære tingene ut på gårdsplassen... "How" do you say? Han er bare så klønete. Og uheldig. Han er regne Donald Duck.

Hva slags stil kjører vi nå da? Ingen stil! Her er stilen etter de forrige menneskene som bodde her still present. Faktisk har vi ingenting her som viser hvem vi er. Barnerommet til Corny er malt brunt liksom... og når jeg sier til Stian at jeg vil rive tapeten, bytte ut garderoben, rive taket og sette opp takrosett ser han på meg og sier "ja, kjære" mens han egentlig mener: "Why bother!" 

Og hva slags stil har jeg da? Sånn inni hodet mitt i hvert fall... Jeg vil ha et overdådig hjem, innredet med antikke møbler, lysekroner, krystaller, silkestoffer og damasktapeter. "Hotellstil" kalte en venn av meg det en gang. Neinei, det er... litt sånn... drømme seg tilbake til en mye mer romantisk periode. Som da man gikk inn i ballsalen i Titanic. Sånn stue vil jeg ha! 

Hva kan man kalle denne "elegante", røde veggen? Harry? Blodharry? Uberharry? Eller... harry?

Jeg tror derimot at Stian hadde kjørt på med noe fryktelig som Barbie tapet på Cornelias rom, kjørt videre med Star Wars plakater på veggene og muligens anlagt en Warhammer-bane i stua. Iiik!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits