Det er på tide å gjøre noe... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Det er på tide å gjøre noe...

Hei blogglesere fra fjern og nær...

Jeg er klar over at det har vært merkelig stille fra denne kjeftesmella. Det beklager jeg.

Jeg har hatt "lots" on my mind i det siste. Jeg prøver å åpne det såkalte vinduet når Gud lukker en dør... eller stake meg ut en ny vei når treet faller over den stien jeg gikk på... eller noe i den duren.

Av og til tar det tid for en å innse at en har levd på andres premisser. Jeg tror det er få... svært få som virkelig følger drømmene sine. Jeg tror de fleste følger forventningene andre har til dem. Forventningen de blir påprakket av andre mennesker som ikke følger sine drømmer. 

Ikke la noen fortelle deg at akkurat din drøm er urealistisk. Dersom noen andre har gjort det før deg, så fins det overhodet ikke urealistisk. Du må bare finne ut hvordan du kan komme deg dit. Du må gjøre det som skal til (Vinnere gjør det taperene ikke gjør). Finpusse dine talenter og din pasjon. Og det er hardt å si, men du må faktisk stenge ute alle dem som prøver å tvinge deg ned på kne. Vi har alle venninner som slenger med leppa, foreldre, lærere osv. som mener at det vi gjør er dumt. Istedet for å ta dette til deg - all denne ubrukelige negativiteten - så må du ettertrykkelig fortelle dem at deres meninger (for det er alt det er) er totalt uinteressante. De vil argumentere med at de vet bedre enn deg. De er eldre, har mer erfaring osv. Det kan hende, hvis DE er på det stedet DE vil være i livet, kan det jo være inspirerende å høre hvordan de kom seg dit. Lever DE drømmen kanskje? Om de ikke gjør det, er deres liv kun en oppskrift på hva en IKKE skal gjøre. Du må lære av dem som er som den du vil være. Ikke fra alle andre som ikke er det.

Jeg er en kunstner. Jeg liker å lage ting. Klippe, lime, se på farger, designe, tegne, sette sammen, bygge opp og forandre. Enten det gjelder sminke, smykker, håndarbeid, maling, klær, interiør eller neglelakk. Jeg har hjertet mitt i pennen, jeg elsker å synge og høre på musikk.

Min mor ville alltid at jeg skulle bli lege. Slik at jeg kunne bli på linje med mine søsken.

Men da jeg ble enda mer voksen enn bare voksen på pairet, så jeg at ingen av dem jeg har strevd for å bli som er det jeg vil være. Mine søsken og min mor har ikke oppskriften å suksess. Hvorfor skal jeg se til dem for inspirasjon for hvordan jeg skal leve mitt liv? De har jo ingenting av det jeg vil ha. De er ikke det jeg vil bli. 

Jeg fant ut at jeg måtte slutte å høre på dem som ikke "vet hva de prater om". Rett og slett stenge dem ute. Eller bare jatte med. Jeg er lei av "gamle damer" som kommer med sine velmenende, men totalt ubrukelige råd. 

Jeg har nå satt meg mål, og jeg arbeider for å nå dem. Min "daytime"-job er nødvendig enn så lenge. Jeg er ikke urealistisk. Men jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan tilegne meg mer av den kunnskapen jeg ønsker meg. Hvor jeg kan lære det jeg vil lære. Og det virker som mine tidligere feil muligens plutselig er løsningen.

Jeg ser nå fremover. Jeg er ferdig med å være deppa over å ikke være som alle andre. Jeg er herved strålende fornøyd me å være megselv. 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits