Dagen derpå med Fucoc: Vraket! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Dagen derpå med Fucoc: Vraket!

For en stund tilbake utlyste "selveste" Hotel Cæsar-staben at de var på jakt etter Gud og hvermann til både faste og "korte" statistroller og "heltids"-roller til sin beryktede serie. Jeg sendte inn en storslått søknad! Jeg la til og med en liten bildeserie av meg selv fra alle tenkelige vinkler... bare sånn at de fikk et helhetsinntrykk. Jeg la også ved en liten filmsnutt hvor jeg siterer mine favorittscener fra serien på en Shakespeariansk måte utalt på latinsk... bare for å vise hva jeg kan liksom.

Allikevel ble jeg avspist med dette:

Hei!
Takk for din interesse og ønske om å komme på audition hos oss. Det er veldig mange som har sendt inn søknad, og du er dessverre ikke en av de vi tar inn til audition i denne omgang.
Forsøk gjerne ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

JAH! Sææærlig at det er så himla mange som har sendt inn en søknad. For et dårlig forsøk på en masseprodusert, upersonlige avspisingstekst. De kunne i det minste ha skrevet: "Hei VICTORIA" Og igjen: SÆÆÆRLIG at de andre skrev en bedre søknad enn meg. Kan jeg liksom bare aldri tenke meg. Det svaret der er liksom bare ikke bra nok. De ANER ikke hva de går glipp av. Det skal være visst! 

Men ikke tro at deres grunner for avvisning ikke er avslørt for meg. Jeg skrev naturligvis at jeg har et eksotisk utseende. Hvis de også fikk se av videosnutten og bildeserien. Og er det mange "svartinger" som har en rolle i Cæsar? Jeg kommer ikke på noen. Bortset fra "Signh" da såklart. Og han spiller jo slem, så det viser egentlig at de ser på mørke mennesker som de onde. Som samfunnets byrde. Egentlig er dette rasisme. Jeg er mildt sagt sjokkert til langt inn i margen. Forkastelig!

Hvordan kan du takke nei til hu her liksom? Jeg kan Hotel Cæsars historie bedre enn skuespillererne selv. Det helt helt sikkert!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits