Jeg er så vågal! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Jeg er så vågal!

I dag har jeg jammen vært på biblioteket og ordnet fjernlån av denne boka:

Jeg har en ide om at jeg og Stian skal klare å sy en festbunad slik at hjertebarna matcher hverandre på 17. mai. "Wow, tenk om vi klarer å sy et sett med sagadrakter til hele familien!" Sa Stian entusiastisk da vi kjørte hjem fra byen i dag. Jo, det hadde vært noe! Det skal være snickers og twist. Husfliden i Tønsberg selger jo allerede en sagadrakt til den nette sum av kr. 50000,- men den passer best for høye og slanke folk. Altså har de ikke noe her i huset å gjøre. 

Neeei, jeg liker egentlig tanken på livstakken fra Telemark best, til meg selv, siden denne bunaden hører til Stians familie... men før den tid får jeg stille opp i noe annet. Maxi har brukt bunad to av sine 17. maier. Den første 17. mai var han bare tre mnd gammel og brukte matrosdress. Verdens minste matros! Ulempen med supermarkedbunader er at de ser ofte ganske så jalla ut. Jeg synes også at de litt dyrere festdraktene kan være ganske så grelle. Maxemilia-bunadene som Perfect barneklær i Sandefjord har solgt for 1700,- ser jo ut som billig jallatoff, maskinbrodert i Kina. Noe de sikkert er også. Stygt stygt stygt! 

Så kanskje blir jeg mer fornøyd om jeg kan få bestemme alt selv? Det viktigste blir uansett at mine to hjerteknusere ser hjerteknusende ut på nasjonaldagen. Ah, jeg elsker 17. mai! Det at jeg ikke kan bruke symaskin er da BARE en bagatell :D


Q: Hva går dine barn i på 17. mai?

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits