Billgste KitchenAiden jeg har sett! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Billgste KitchenAiden jeg har sett!

KitchenAid har nesten blitt allemannseie etter at Passion4Baking swept the nation. 

However, det er ikke alle som har femtusen laken å slenge på bordet over en miksetrikse. 

>MACY's< i USA selger nå ut den enkleste varianten (KSM75ER) i den ikoniske rødfargen for så superlite som kr. 1142 (pr. 260213)! En KitchenAid fra Kitchn (feks) koster ca. kr. 5000,- Såklart må du betalle toll osv, men selv om du betaler opptil en tusenlapp i tillegg er det billigere enn du hadde fått den for brukt i norge. 

Du må også benytte deg av shippingselskaper som gir deg shippingadresse i USA og få dem til å sende til deg. IKKE  bruk Global Express! (Les hvorfor HER). Jeg leser mye bra om JetCarrier på et forum jeg frekventerer. Jeg har forstått det slik at mannfolka som liker dyre og tunge verktøy sparer en god del på å bestille fra USA. En kjøkkenmaskin er så absolutt et verktøy, det også! Les hvordan JetCarrier fungerer >HER< (Pass deg også for DHL)

KitchenAid-drømmen har aldri vært nærmere :D


Q: Bruker du KitchenAid?

Gitte Waaler - 27.02.2013 kl.08:28

Min KitchenAid er flittig brukt. ELSKER DEN!

Fucoc - 27.02.2013 kl.12:16

Gitte Waaler: Dens kvalitet er legendarisk, og utseendet er heller ikke noe å fnyse på nesa av. Det kommer til å være noe av det første jeg vil ha når jeg er tilbake i jobb ^^

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits