Fungerte Marine Matrix? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Fungerte Marine Matrix?

Som jeg >annonserte i Oktober< skulle jeg begynne på en "kur" med kosttilskuddet Marine Matrix.

Jeg brukte det slavisk i Oktober, noe litt rotete i November, og litt rotete på slutten i Desember. Istedet for å være ferdig rundt første Januar som jeg forespeilet tok det litt lenger tid. Med slurv mener jeg ikke at jeg glemte det i flere uker, bare ti morgener til sammen over en tre mnds periode. 

Dere lurer kanskje på hvordan det gikk?

I løpet av denne perioden har jeg fått mange flere hår på hodet. De er enda bare babyhår, og veldig korte, men antydning til viker som jeg har på bildet i forrige post ang emnet har jeg ikke!

De aller fleste vil kanskje også spørre om hvordan det hjalp på hud og negler.

Jeg tok ingen fanger og sluttet helt med mine faste negleprodukter i prøveperioden. 

Hver eneste negl brakk og selv om neglene vokste ut fort igjen, var de ikke lenge ute før de brakk og brakk og brakk engang til. Nå har jeg gått tilbake til negleforsterker fra NailTek og neglene er "sitt gamle jeg" igjen. Hvis du sliter med lite pene negler som brekker mye ville jeg brukt Marine Matrix sammen med negleforsterker. Du får tykke og sterke negler som i tillegg vokser fort!


Før

Etter

Dette er den samme magen, fra samme siden, bildet er tatt med det samme kameraet.

MTP huden ser jeg en viss forbedring i strekkmerkene... de kan virke noe jevnere, men ikke slik at det er noe å skrive hjem om. Dette er en forskjell kun jeg saom har sterkkmerkene selv vil se dersom jeg leter med lys og lykter. Jeg beklager, men Marine Matrix fungerer ikke strålende på sterkkmerker i kun tre måneder.

Konklusjon:
Jeg tror nok at dersom jeg levde av utseendet mitt, ville jeg brukt Marine Matrix hele tiden, for å konstant tilføre jevnere og penere hud, ha en konstant hårvekst og lange, pene negler osv. Falske negler og påsett av hår kan aldri bli så fint som naturen på sitt beste. Det er snickers og twist! For den vanlige mannen i gata som trodde at han kom til å stå der med lange negler, tykt og fantastisk hår og perfekt hud etter tre mnd må nok tro om igjen. Ikke avslutt kuren etter koret tid. Det tar tid å bygge opp noe nytt og bedre. Jeg blir glad ved å tenke på at ett år fra nå vil jeg ha tykkere hår igjen, fordi MM bante vei for rask oppblomstring av nytt hår. Istedet for å bruke masse penger på Arcon Tisane ville jeg brukt Marine Matrix.

Det neste produktet fra Optimal Helse som jeg vil teste kommer til å være dere BabyFeet-produkt, i en "Forbered beina til sommeren"-post. Stygge føtter er trossalt det verste som finnes...!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits