Et slag for broren vår! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Et slag for broren vår!

Jeg pleier å digge FBI (Forbrukerinspektørene). Jeg satt her om dagen og så på den episoden som originalt ble sendt 6. februar i år. 

Og ikke at jeg digger Larvik in any kind of fashion... jeg mener at det er en bakkete og død by .Men Larvik har også flott natur og gode leger (i would know oO) og ikke minst går jo veien til Stavern igjennom Larvik... og Larvik er jo Sandefjords bror. 

Derfor blir jeg fornærma når FBI rakker ned på Farrisvannet.

Som er Norges beste vann.

Ahem... VERDENS  beste vann, faktisk. Tro det eller ei. Verdens beste vann kommer fra Larvik. 

FBI påpeker at det er fryktelig mye salt i vannet. Ett gram pr. liter. Dette er skadeligt for helsen vår. Fryktelig skadelig.

Unnskyld at jeg LER!

Jeg tror neppe at det er folks overforbruk av salt skyldes overdrikking av Farrisvann. Den historien får de jammen meg gå lenger ut på landet med. Kjenner du en person som drikker over fem liter med Farrisvann om dagen ønsker jeg å møte dette mennesket. Dersom denne personen i tillegg kan bekrefte at de har en avhengighet og et hjerte som henger i tynn tråd pga nettopp Farrisdrikking, ja da skal jeg være enig i at Farris ikke er verdens beste vann lenger.

De vurderer annet vann i testen og sier med labfrakken oppunder øra: "dette vannet inneholder mindre salt". PFFT! Så drikk SPRINGVANN da vel. Hvis du vil ha springvann, liksom. 

Og ikke nok med at de disser Farrisvannet. 

De disser fader meg GRANS også. Sandefjords brusfabrikk. Jeg holder på å ringe NRK for å gi dem min hjertens mening. Drikker folk liksom så jævla mye Taffelvann at det går utover helsa, så får de jammen meg først bringe disse folka på bane. Grans er i hver tfall ikke fabrikken som ler hele veien til banken. De trenger vel ikke henges ut som en versting i media, for at de lager mineralvann som inneholder mineraler...? Det blirt for dumt! Hva med sukkeret i brusen deres... mon tro om det også overstiger anbefalt daglig dose?

Farris er ikke ditt average vann. Du smaker at Farris er litt salt, så det er ingen hemmelighet til å begynne med. Du serverer Farris til bedre middager. Du drikker det istedet for brus på jobben. Du bruker det som en tanke mer sofistikert blandevann. Dette er ikke noe du heller i deg litervis av hver dag. Og i hvertfall ikke fem liter, slik du må for at det skal bli farlig.

Du snakker om å lage storm i et farrisglass!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits