Ville du gjort dette for andre? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Ville du gjort dette for andre?

Jeg fikk litt sjokk da det i YouTube newsfeeden min poppet opp en makeupguru jeg følger som snipper av seg hele fletta med en saks. Vips, og tre år med sparing var vekk!

Hva motiverer noen med flott hår til å bare klippe det av slik?

Barn med diverse grunner til håravfall tydeligvis. Hun donerte faktisk fletta si til barneparykker. Barn får gratis menneskehårparykker dersom de lider av en eller annen hårsykdom eller har hatt håravfall pga skade (feks brannskade) eller medisinsk behandling (feks cytostatisk behandling)

Jeg tittet rundt på siden >>Wigs 4 Kids<< og må si jeg be imponert over hva som kan bli laget med vårt hår! 

Du kan også donere, enten ved å sende inn din egen flette eller adoptere et barn... eller donere penger. 

Og selv om jeg digger ideen på at man kan sende inn håret sitt og redde et barns selvfølelse tror jeg at jeg holder på min egen flette litt lenger... jeg har trossalt kjempet hardt for å få mitt eget hår tilbake etter cellegiftkurer og hormonelt avfall etter svangerskap... ('kjempe hardt' er et relativt utrykk).


Q: Vil du donere ditt hår?

floridatvillinger - 12.02.2013 kl.00:10

Jeg må virkelig si det er beundringsverdig og tøft gjort av de som gjør det. Men, helt ærlig hadde jeg nok ikke klart det selv. Jeg kunne godt gitt penger som støtte til en slik sak, men ikke "gi bort" håret mitt. Ikke store mengder hvertfall.

Fucoc - 13.02.2013 kl.22:08

floridatvillinger: Nei... jeg tenker fort at hvis de får mitt hår så er det jeg som går rundt og blir en outkast.

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits