Dagen derpå med Fucoc: Don't you shrink on me! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Dagen derpå med Fucoc: Don't you shrink on me!

Å føle seg stekerere er faktisk ikke noe som tar lang tid. Jeg har trent så godt jeg kan med 2 dagers intervall i to uker nå. Denne helgen derimot, hvor jeg planla en stooor økt hvor jeg skulle begynne å øke vekt og lengder ble snuppanea syk. 

Først tenkte jeg at det skulle gå bra, men Stian virket en smule overwhelmed med en unge som ikke klarte å være våken uten å grine og vri seg i smerter, og en unge som smeltet om fra en normal gutt til en hyperaktiv sprettball. Så... da har vi sittet hjemme denne helgen, og jeg føler at vidundermusklene mine som jeg har jobbet så *hardt* for i to uker krymper og krymper for hvert minutt! Hvordan tør folk å ta seg pauser fra trening? I don't get it. Jeg skjønner at folk blir avhengige av å se resultater... kanskje ikke så veldig visuelle resultater, men det at man klarer å ta enda større vekt enn forrige gang er jo et resultat?

jeg klamrer meg til håpet, og har tenkt å dra på trening så fort snuppelupp er i form igjen <3 De på barnepassen på treningssenteret er nok interessert i å pådra seg inten mindre enn fire smittsomme tilstander på en dag... og jeg vil ikke dumpe min vakre og deilige jente hos fremmede når hun er syk. 

Hermund - 10.02.2013 kl.13:17

Hei, fucoc

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

laJuni - 10.02.2013 kl.13:18

Du har rett i at det ikke tar lang tid før man føler seg sterkere, og det er en såå herlig følelse!! :) Håper det går bra med barnet snart!!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits