Dagen derpå med Fucoc: Observasjoner i treningssalen (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Dagen derpå med Fucoc: Observasjoner i treningssalen

I går dro min bedre halvdel og jeg for å trene litt. 

Det var full av pågangsmot vi entret styrkerommet en lørdagsformiddag; og vi pluss en eldre dame og en ung jente var de eneste som var der. Fantastisk! 

Slapp av... INGEN ser på deg. Alle ser på seg selv! Helt sant...!

Dere vet den såkalte treningsunnskyldningen der man ikke vil trene fordi folk ser rart på deg. Også sier Fitness-Pål: "Sludder og vås! Folk som trener fokuserer kun på seg selv!" 

Vel... ikke jeg. Jeg glaner med store glugger på dem rundt meg. Og da det kom to unge jenter... sikkert ikke mer enn femten-seksten år for å gjøre såkalte "squats" kan du tro jeg glodde stort. De bittesmå jentene med hulrom mellom låra, innhulte kinn og fyrstikkarmer grep vektstanga og fylte på til den hadde femtikilo med veker, alene veier den vel ti kilo, så seksti kilo... Altså mer enn de selv skulle veie! Og de squatta med dette! Jeg glodde, for jeg har alltid tenkt: How does one do these famous squats?

Jeg ble ganske sjokkert når de stakk rumpene sine laaaangt ut... det så serist ut som om de skulle sette seg ned for å drite i skogen, og med den steintunge vektstanga vibrerende på pinnearmene.... Komisk, tragisk, fantastisk? Når jeg så dem stikke ut rumpene på den nærmest obskøne måten, mistenkte jeg straks han gamle gubben på sykkel på andre siden av salen for å være e  pedogris! Og den stramme trikotbuksen overlot ikke mye til fantasien heller. Hvorfor er det lov å drive med slikt? Nå skjønner jeg hvorfor man ikke ser på hverandre i treningssaler. Fordi alle ser ut som psykopater... Særlig jeg.

Seriøst, det burde vært et eget rom for sånt. Og de kunne jo ikke snu seg med rassetassen mot veggen for da fikk dem jo ikke studert svetteperlene sine i speilet. Stian prøver pedagogisk og forklare at speilet er for å se om du gjr teknikkene riktig. Ja, as if!

Da jeg dro fra treningen følte jeg mer energisk. I hvert fall ikke sliten. Ærig talt, hadde jeg ikke trent hardt nok, kanskje?

Men akk. i dag er jeg støl som en gammel dame på åtti år... og jeg skal tilbake i morgen for å møte min personlige trener... Men styrke er morsommere enn kondisjon. 


Og når dere tenker: Akk, kanskje jeg ser ut som om jeg skal bæsje, men det er i hvertfall ingen som ser på meg! Så husk! Fucoc gjør, og blogger om det også. 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits