Den eneste kid'en i verden (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Den eneste kid'en i verden

Jeg stikker kanskje hånda i et vepsebol her, men jeg føler at jeg er utelatt fra det store selskapet.

Jeg liker nemlig ikke vin.

Jeg liker ikke smaken, og jeg liker heller den stygge vinnesa alle vindrankere har.

Vin har en kjerringaktig eim over seg, og det sier jeg fordi omtrent alt av hunkjønn jeg har som venner på Facer'n oppdaterer med instagrambilder/facebookopplastinger at sine middelmådige, dog enorme vinglass fylt til randen med råtten vinjuice. Blargh! 

Også oppdaterer de med noe fjolleri som dette: "vinduene er pusset, sølvtøyet sortert etter årgang og kniplingsdukene lagt inn i linskapet. Nå er på tide med vin FOR HO MOR!" Når jeg ser en slik oppdatering gaper jeg i ren disgøst. Nå oppdaterer de selvsagt ikke med linskap og møllkuler, men du skjønner at jeg prøver å gjøre narr av hvor kjerringaktige de fremstiller seg selv? 

Hvem kaller seg selv for "ho mor"? Er vi norlendiger med en bestemor, her? Neida, vi omtaler joggu oss selv som "ho mor" enda vi ikke har vært lenger nord enn sinsenkrysset... 

Og jeg skal ikke påstå at man ikke bruker utrykket "ho [insert random dame her]" i andre dialekter, men i vestfold er det nok ikke fullt så vanlig. Hadde jeg begynt å si "mjølk" istedet for melk hadde jeg nok fått gjennomgå.

Ja, som dere skjønner skal det ikke så mye til for å irritere meg. Jeg har en kort irritasjonslunte. Av den grunn har jeg vansker med å like noe som helst... Og koneemner som utbroderer husvasken sin og så laster opp et bilde av et vinglass fra IKEA med middelmådig drittvin blir bare flaut. Lurer på om jeg skal ta bilde av Oboyglasset til Stian når han unner seg en sjokolademelk etter etpar timer med nesa i mikroøkonomibøkene... bare sånn at dere kan få se hvor jævlig mye han koser seg når han har vært flink gutt...

Og herregud, hvorfor oppdaterer folk med når de vasker huset sitt? Jeg skal betro dere en vill sak! Jeg vasker huset mitt HVER dag! Ja, virkelig, helt sant! Og etterpå kan jeg jammen ta meg et glass cola. 

Men jeg bør holde munnen min, jeg oppdaterer jo med kaffekopper. 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits