Bedre BHer for større bryster (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Bedre BHer for større bryster

De som har større enn vanlig bryster fra naturens side opplever ofte at de kan være til besvær. Ikke bare spretter skjorteknapper opp i de verst tenkelige øyeblikk, men alle kåper og jakker som lukkes opp til halsen får deg til å se ut som et berg. Også så vanskelig og finne BH! Noe som er ekstra urettferdig siden du trenger den mer enn noen andre. 

Bra

Jeg fikk store pupper allerede på barneskolen. Det skjedde over én sommer, og jeg husker faktisk ikke hvordan livet var uten mine bazookaer. Bortsett fra at det er lettere å slippe unna bøter og prute ned priser med en god utrigning, har de ikke mye nytte for seg, så en dag kommer jeg kanskje til å si opp abonnementet, men in the meanwhile trenger jeg store BHer.

Jeg vet at mange kvinner der ute er i AWE over CHANGE-hypen. Endelig BHer som bare skrek av kvalitet og behagelighet. Når jeg har vært på Change har de flirt og sagt: "Når folk gir opp Lindex kommer de hit!". I Sandefjord er Lindex undertøysbutikkn "alle" bruker. Bortsett fra dem som er bitt av Change-basillen. Change skryter av at de har lekkert undertøy, og du blir proffesjonelt målt. 

Selv om jeg har blitt såkalt "proffesjonelt" m¨lt på Change både i Sandefjord, Tønsberg og Oslo kommer jeg hjem med ny strl hver gang. Og selv om modellen ser flott ut på prøverommet, tar det ikke mange skritt irl før BHen er minst like supportive som en BH fra Hennes&Mauritz. Pupper tyter ut, sømmer rakner og fargene... en Change-BH holder ikke på fargen! Jeg tror ikke jeg har en eneste BH fra Change som ikke har blitt disgøsting grå etter én vask. Det ser ut som en godt brukt BH som er arvet fra en oversized tante. Which is it not! Strappene gnager, og strl fra de proffesjonelle målingene deres er aaaalltid feil! Dessuten provoserer det meg noe voldsomt at de er så lite barnevognvennlige i den butikken som det går an og få blitt. 

Nei, jeg lunter tilbake til Lindex. De har i det minste BHer fra Triumph, og de kan i hvert fall BHer. I Sandefjord får du forresten proff måling også på Lindex. Så er det sagt. Nå kan jeg nevne at jeg er fornøyd med sports-BHen min fra Change. Den er helt OK. AmmeBHen fra change hadde ok kvalitet,. Den var kremhvit når jeg kjøpte den. Nå er den pappgrå, uten at jeg har gjort noe for at jeg skal fortjene at den ender opp med å se slik ut. Men den fungerer i hvertfall. 

Mitt tips til dere barnfagre damer der ute e...

>>La Senza!<< Du må riktignok bestille fra UK, og utvalget deres for dem som må opp i svært høy strl er ganske ofte utplukka... så sett deg opp på maillisten deres og få varsel med engang lagrene fylles opp. Her får du svært lekkert undertøy som ikke skriker feit og kjedelig i det hele tatt!

Et annet tips er:

>>Abecita!<< Dette er de beste BHene jeg har eid. (Jeg skrev faktisk om den her, engang for lenge siden) Den er nyyydelig ut etter sikkert hundre vask, fargen er flott, pynten som hang på er intakt, og har aldri truet med å falle av. Og den sitter slik den gjorde da jeg kjøpte den i butikken. Jeg må omtrent henge opp-ned for at puppene skal falle ut... Helt klart en vinner i mine øyne! Ulempen er prisen. Men heller ha tre favoritt-BHer enn å ha femten som ikke duger ;) 

Det er også mange andre merker jeg gjeeerne skulle prøvd ut, men siden jeg er fornøyd med å rullere på mine tre Lindex og ene Abecita BH for tiden har jeg ikke hatt behov for noe nytt. Jeg kjøper veldig sjeldent klær til meg selv... foretrekker å bruke altfor nye penger på neglelakk faktisk :/ Hehe.

Butikker som selger store BHer på nett:

OBS: jeg har ikke handlet fra noen av disse nettbutikkene selv. 


Q: Hvilke BH gjør underverker for deg?

Nil - 29.01.2013 kl.14:32

http://www.bravissimo.com/ har visst fantastiske bh'er ifølge ei jeg kjenner. hun sverger til disse og eier ikke andre merker. Aldri funnet noe som passer sjøl siden størrelsene faktisk er nokså store ^^ verdt å sjekke ut kanskje?

Fucoc - 29.01.2013 kl.17:07

Nil: Litt scary med nettshopping, men har vært innom der maaange ganger og satt opp BHer på mitt mentale ønskekart

Jane - 29.01.2013 kl.20:32

Dette med BH synes jeg er vanskelig. Jeg har selv blitt målt på Change, og jeg vil i ettertid si at den sitter noe for stramt rundt. Føler at ribbeina mine blir knust :-/ Hadde BH´en dems under brudekjolen og den dagen gikk greit, men i ettertid har jeg ikke orket å bruke den. Angivelig en push-up, men opplever at den glir ned uten stroppene. Jeg er skikkelig kjedelig husmor og har kjøpt flere i merket XLNT hos KappAhl. De duger for meg enn så lenge ;)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits