Hårete menn (Fucoc Forever)

Fucoc Forever



Fucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Hårete menn

Jeg husker at da voksing for menn ble lansert for en del år tilbake var det flere enn meg som fnøs på nesen. Skulle hysteriet ingen ende ta? Skal ikke menn ha hår på kroppen lenger nå? Først ble de mannfolka som møtte opp voksalongen beskyldt for å være homofile, eller skaphomofile. Nå er det nesten forventet at alle menn gjør det. Jeg har hatt venninner som grøsser når de ser menn med hår på kroppen og lager de barnsligste grimasjer du kan tenke deg, mens de mumler: apekatt!

Og da jeg fremdeles var ung og uskyldig sukket gutta over manglende hårvekst på kroppen, og telte omtrent hvert nye hår som dukket opp på brystkassa. Den såkalte "veiviseren" var selve høydepunktet, og jeg husker at vi jentene syntes at en gutt skulle da ha veiviser!

Allikevel ble jeg litt forkjusa da jeg så dette bildet:




Teksten tl bildet på Klikk.no er: Ja, dette er samme mann! Eh... ja det ser vi, faktisk. 

Spørsmålet er: Hvor ser denne mannen best ut? Jeg blir kanskje beskyldt for å være Jane her, når jeg sier at han ser da like flott ut på begge bildene. Det eneste som setter meg litt ut på bilde nr 1 er det voldsomme skjegget. På bilde nr 2 tenker jeg at han ikke trenger å være så kortklipt på håret. Selv om han er "skalla" på kroppen trenger han vel ikke være skalla på hodet? Uansett, når en mann har slik kropp, hvem bryr seg om at han mandig hårvekst?


Joakim - 24.01.2013 kl.15:53

Herregud, er det no' tvil??

Han ser mye bedre ut på det første bildet. Så mandig og flott. Glattbarberte menn ser teit ut, det er ekkelt, sånne ligner skuespillere fra no' greasy porno. Det blir for glætt for meg, for å bruke et ord jeg egentlig ikke liker.

Hadde jeg hatt løst på en silkemyk og hårfri kjæreste, hadde jeg prøvd meg på ei dame, eller ungen hennes, for den saks skyld.

Er man så hårete at det inngår i en sånn bear-kategori, at det grenser til en fetishgreie, da har det selvsagt gått for langt. Det skal være sagt. Men nå snakker vi vel om en normal mengde mye hårvekst, som på bildet. Hehe.

Jo

- 24.01.2013 kl.21:46

Jeg synes kroppshår er sexy! En mann skal ha kroppshår!! Glattbarbert mann både oppe og nede er ikke det jeg ønsker meg i mine fantasier.

Synes forøvfrig at kroppshårhysteriet er gått i hue på oss kvinner og. Jeg mener, barbere bort dunet på lårene?

Fucoc - 25.01.2013 kl.01:32

Anonym: Enig med deg. Med mindre man har stikkelsbær lår kan man vel la dem være i fred ^^

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits