Valentinesdag (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Valentinesdag

Feirer dere Valentine? 

Vi gjør ikke det.

Litt dumt egentlig, da jeg synes alle par bør ha en dag da man er fjortiss-nyforelska og bruker all tid på hverandre. Du vet... som de første stevnemøtene du bruker fire timer bare på å plukke ut den mest perfekte parfymen og kjøper et helt nytt antrekk, inkludert nytt undertøy og bruker de siste laknene du har hos frisøren, du barberer leggene ekstra nøye kun for ham og vokser unevnelige steder, i håp om at kvelden skal ende like perfekt som i en Hollywood-film.

Vi har liksom prøvd å være litt kjærstete på Valentine, men det blir aldri noe av. Jeg forventer ikke engang at Stian skal huske...! Og alt over sjokolade er et virkelig WOW!

Hoho, ikke alle har det som venninna mi som ble fridd til på Valentine...! 

Og hva med restaurantmiddager og romantiske dikt skrevet i kort? Er det patetiske klisjeer vi burde stappe nederst i GetReal-skuffen?

Jeg merker at jeg vil ha en sånn dag! En dag hvor jeg er en prinsesse og Stian en prins, og barn, støv, klesvask og oppvask ikke fins! Eller noen hang har eksistert. 

Mange mener at Valentinesdag er alle butikkers dag, siden menn gjerne kjøper et eller annet blingbling for å slippe unna sinte koner... men hvor ofte setter egentlig "vi voksne" av slike kjærestedager? Hvor man bruker tid på hverandre, og ingenting annet kan fjerne det fokuset? Ikke mange, regner jeg med. Jeg leser om par som bare er søte mot hverandre bestandig, og og vennene deres som blir kvalme av å se dem leie hverandre og nevner noe om at de ville følt seg kvalt sjøl... men jeg er ikke en sånn jente som føler meg kvalt. Jeg er en sånn jente som setter pris på å få en stor bukett nøye utvalgte roser, parfymer, sjokolade, smykker og små dikt i kort. Kanskje skikkelig patetiske klisjeer, men slik er jeg nå engang. Jeg trenger ikke få smykker fra gullsmeden, eller langstilkede roser fra spesialbutikken for langstilkede roser nede i byen, ei heller hjemmelagde sjokoladetrøfler fra delikatesseforetningen. Selv jeg er enig i at tanken teller mest. 


Hvordan feirer du Valentine?

Trine-Marie - 24.01.2013 kl.22:40

Hehe, vi feirer Valentines, men vanligvis bare med middag og en film. Jeg synes det er viktigere at man har litt kvalitetstid sammen enn at man skal gi hverandre gaver. Men nå kan jeg jo ikke klage siden jeg har fått et par gaver på Valentines selv :P

Fucoc - 25.01.2013 kl.01:33

Trine: Aw, misunnelig ^.^

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits