Dagen derpå med Fucoc: En blogger du ikke liker... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Dagen derpå med Fucoc: En blogger du ikke liker...

Jeg hører ofte folk være sint fordi en viss blogger av hva det måtte være får så mange ufortjente treff. SÆRLIG når den bloggeren oppfordrer til en livsstil og har verdier som er stikk motsatt fra dine egne. Du går inn på dennes blogg og du blir provosert! Hvorfor så mange lesere? Ser ikke bloggeren i kommentarfeltet at hun/han suger? Kan hun/han ikke bare slutte å blogge! Du hater alt denne personen skriver. Du fordrar ikke menneskene som leser dette og applauderer det! Og hver gang bloggeren viser ansiktet sitt på forsiden av VG blir du forbanna! Tvers igjennom!

Her er greia:

  • Ikke les medier, ikke trykk på artikler osv som omhandler den bloggeren du ikke liker. Står det om bloggerens i dagens avis så IKKE kjøp den
  • Ikke snakk om bloggeren til vennene dine
  • Ikke nevn bloggeren på din egen blogg
  • Hvis andre mennesker snakker om denne bloggeren til deg, si at dette er en blogg du finner lite innholdsrik og snakk om noe annet
  • Og for GUDS skyld IKKE gå inn på bloggen du ikke liker. Ikke for å slenge dritt i kommentarfeltet; ikke for å skrive en lang reprimande om hvordan du ikke liker det denne skriver.
  • Behandle bloggen som du ikke liker som om den IKKE fantes, og du vil bli overrasket. Snart er den.. borte!

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits