Jefferey Campbellsko? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Jefferey Campbellsko?

Initiating... *Dagens rant start*

Jeffery Campbellsko? Oh, please! Gimme a break! Finnes det én eneste oppblåst wannabe "moteblogger" som ikke har dette høyst upraktiske skotøyet på beina? I'm just askin' Klarer ikke folk tenke for seg selv? 

Menn har ofte gjort narr av hvordan kvinner alltid vil hjem hvis de kommer på en fest og ser at en annen dame bruker det samme som henne. Slik er det ikke, for omtrent hele Norges kvinnelige befolkning under 20 år har disse harrytassene på tærne. Argh! 

Hvorfor bry seg, spør du. 

Jeg bryr meg slettes ikke. Jeg antar at jeg blir irritert når jeg ser fjortisser oppretter blogger der de skriver "Jeg blogger for det meste om mote..." også bruker de seg selv som en vandrende reklameplakat for BikBok og Jeffrey Campbell for foreldrenes hardt tjente penger (etpar JCsko kunne betalt mobilregningene deres i to mnd). Ew. Jeg føler meg så... GAMMEL som synes dette er helt utilgivelig patetisk. Da JEG var fjorten år skulle "alle" ha Jean Paul jakke. Nå skal "alle" ha Canada Goose og Parajumpers (måtte de brenne i helvete btw). Hvorfor er folk så opphengte i å ligne på hverandre? Sauenasjon! 

Hva? Kommer du her og påstår at jeg ikke unner disse jentene sko jeg ikke har råd til sjøl? Get real. Jeg kunne vel fint kjøp JC-sko i alle regnbuens farger om jeg ville. Dette har ingenting med "janteloven" å gjøre. Det har noe med "komdegforhelvetetilbaketilvirkeligheten"-loven å gjøre o__O

*dagens rant over*

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits