De utnytter barna sine for oppmerksomhetens skyld! (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

De utnytter barna sine for oppmerksomhetens skyld!

Det er mange av oss som har denne vennen eller venninnen som aaaldri gir lyd fra seg på Facebook. De trykker kanskje liker på en venninnes bilde, men kun de aller mest signifikante av der hun blir gift, eller der hun akkurat har fått ungen sin.

Vi har alle den venninna, sant?

Helt til det skjer noe dramatisk i det ellers så usignifikante livet hennes.

Og jeg sier det rett ut med hånda på hjertet og ti fingre i øra. 

Jeg hater at folk utnytter ungene sine for å gjøre seg selv interessante på Facebook.

En statusoppdatering med "Spiser en brødskive. Nam nam" er langt mer interessant. 

Jeg trykket inn på en randoms bruker for et par dager siden.

Det gikk i denne kimen:

"Kjøpt hus" (femti gratulasjoner)¨

"Lille Peter er lagt på akutten" (hundre bekymrede mennesker spør om hva som er galt. Ingen får svar, såklart. De er jo på akutten må vite! Men selvsagt rakk de å oppdatere facebook før sykebilen ulte avsted...)

"Uff, lille bolla mi er syk med førti i feber i dag. Masse diare og oppkast. Ble noen flekker på sofaen også. Jaja" (HALLOO, ungen har vel også rett på privatliv?)

"Martine har begynt i barnehagen. Jeg gråter hver gang jeg leverer. Uff, mammahjertet altså...!" (get a life...)

OSV. Bruk Facebook til å... være sosial. Ikke fiske etter sympati og oppmerksomhet fordi din åtti centimenter høye dobbeltgjenger snubler ned trappa. Når sånt skjer, ta på et plaster og get over it, godammit! Og hvis du på død og liv vil snakke om ungene dine (hvem vil vel ikke det?) så oppdater for GUDS SKYLD om noe HYGGELIG!

"Knøttet tok sitt første skritt!" og "Gullungen sa "mamma" for første gang i dag!". Jeg bruker Facebook til å snakke om ungene mine. De er jo verdens mest interessante mennesker. I min verden. Og hvorfor skulle jeg tatt hensyn til noen andres verden på min Facebookprofil? Men når jeg gjør så er det ikke i denne tralten at Maximilian holder på å miste livet hver dag. Eller at Cornelia har det grusomt med feber, spying og diare. Jeg lister ikke opp for gamle lærere og medelever fra barneskolen hvor mange antibiotikakurer ungene mine har gått på i løpet av høsten, eller hvor ofte de har øreverk (0 ganger fyi). Etter min mening kan sykdom, medisiner og toalettbesøk være noe man tar opp med legen og ikke ens ekskollegaer...! tenker ikke folk over hvem de er venner med på Face? 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits