Current wishes (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Current wishes

Hva ønsker du deg, Victoria...?

Åh. Ikke mye... bare disse klærne her:

Hæ? en stygg teskjorte? Stygg? Jeg ER en drage... jeg må vise min tilhørighet. We thrive on chaos. 

Eh... okei? Og hva med denne svarte teskjorta? Som er skikkelig stygg btw? Det er den så visst ikke! Hvis man har mer enn to hjerneceller og er født med litt stilsans kan hvilken som helst jente piffe opp en kjedelig teskjorte til å bli dritkul. I would have done it. Og Innsmouth Academy... fins det liksom? Ja, naturligvis. På Solomon Island utenfor Maine. De har muligens hatt et zombieproblem i det siste.. og noe greier med en ktulu og svarte helikoptere. Men et koselig sted. Flott natur.

Ookei... og da tilgir du selv en hettegenser? Ingen er vakker i en hettegenser... bortsett fra denne hettegenseren. Føl gjerne for å skvette litt blod på den, først. Sånn for å sette stemingen helt. 

Fyrtårnteskjorten...? Noe du ville gått i? Faktisk liker jeg ikke fyrtårnet. Mern fyren i toppen er forfatter, som meg. Selvsagt ville jeg brukt fyrtårnteskjorten.

Og hva med dette? Fins dette ølet? Ja, prøv The Horned God i London. De har det du trenger. Agarthaportalen er like i nærheten, du finner den ved å følge grafittien på veggen i Ealdwic Station. Tror stian hadde kledd denne teskjorta, med en brun litt røff skinnjakke til. 

Trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre en litt ukul favoritteskjorte bedre?

DIY Open Back Tee

 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits