Unnskyld meg, jeg skal bare... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Unnskyld meg, jeg skal bare...

Jeg leste nettopp en artikkel om hvordan foreldre er mer opptatte av å instagramme ungene sine enn å ta vare på dem. Leke med dem, eller gi dem oppmerksomhet. 

Akkurat der føler jeg meg faktisk ikke så skyldig. Selv om jeg naturligvis liker å instragramme gullklumpene mine (siden de er vakrest i verden fyi) så gjør jeg ikke dette mens de nøkker meg i ermet og ønsker min oppmerksomhet. Jeg merker til og med at jeg blir litt snurt når storebror vil se Pokemon på TV fremfor å tegne med meg i sofakroken :P Antar at Pikachu er søtere enn meg ^^

Artikkelen tok opp at når du sitter med venninner på kafe ville du jo ikke tatt frem telefonen og instagrammet, svart på en sms eller noe annet...

Eh? Nei vel? Jeg synes ikke venninnene mine gjør annet når jeg treffer dem på kafé. Særlig irriterende er det når et eller annet fjols ringer og vedkommende jeg sitter med svarer. Ikke for å si: Hei, jeg er opptatt. Ring opp igjen senre! Neida, for å begynne den samtalen, som får meg til å sitte å tvinne tommeltotter. Gjerne ringer  telefontrollet midt i en samtale også som avbryter oss fullstendig, og når personen jeg møter somler seg til å legge på er kaffen kald og vi har mistet tråden. 

Dette er faktisk noe som irriterer meg mye! Jeg skal gjøre mitt beste for å ikke gjøre meg skyldig i slike uhøfligheter selv. Hva andre vil gjøre får være på deres kappe.

Mari - 03.01.2013 kl.21:00

Foreldrene mine bruker det ikke, og de er flinke med å prate og spørre om ting :)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits