Jålete eller fint? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Jålete eller fint?

I "vårt nye hus" er det mye takpanel og takplater med rutemønster.

Det er naturligvis en kostnad knyttet til min store forfengelighet her, men jeg har veldig lyst på gipstak istedet :D Jeg synes det er så vakkert. I stua har vi takplater. Der kunne jeg tenke meg å rive dem, og sette opp vakkert gipstak istedet, og ha noe sånt som dette:

Og naturligvis:

Takrosett....... ♥

I mot dette blir takplater litt dølt, vel. Jeg kunne også tenke meg å nedsenke de ytterste delene av taket og innfelle spotter der. Jeg ser så utrolig dårlig, at mye lys er viktig for at jeg ikke skal bli sliten i øynene og hodet :)

Til slutt kunne jeg tenkt meg et herlig, persisk teppe under spisestua. Et i ren silke, helst... da jeg var i Tyrkia på teppefabrikken, ble jeg overrasket over hvor uendelig mykt et ekte persisk teppe av silke er. De polyestergreiene de selger på Europris er Jalla DeLuxe i forhold ^^

Ønsker meg ikke nyaktig det tepper over, men noe som ligner :) Og som noen kanskje har skjønt holder jeg på å skape meg en klassisk stue. Moderne er ikke min greie, siden jeg er gammeldags og snerpete ;)

Også fløyelsgardiner da...

Som holdes oppe med "TOFSAR" (@Maria Montazami) ;)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits