Mammablogger hetses (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Mammablogger hetses

Jeg leste på forsiden til Side2 i dag at en mammablogger blir hetset på bloggen sin. Blant annet skriver anonyme lesere at sønnen hennes ligner på et barn med Downs Syndrom (!) og har visstnok anmeldt henne til barnevernet(?)

Jeg syntes egentlig ikke at det er kjempelurt at "unge" kvinner blogger så mye om barna sine på samme blogg som de kanskje blogger om overfladiske ting osv. Grunnen er at man som atten, nittenåring muligens ikke har den selvbeherskelsen og innsikten som man får bare man er bittelitt eldre. Det sies at hjernen ikke er moden før man er rundt 22 år. Ikke for å virke som en smartass av noe slag, men jeg merker i hvert fall det på meg selv. 

Nå har jeg ikke sjekka denne bloggerens blogg... jeg husker at jeg var innom der en gang for lenge siden og tenke bare: Å nei. PLIS ikke vær slik en vandrende fordom! Også gikk jeg ut igjen. 

Jeg personlig synes selv egentlig ikke at man som mamma skal bruke barna sine som påskudd for å blogge. Det er heeelt feil. Det er jo naturlig å blogge om dem, men slike titler som "Jeg blogger om hverdagen som ung mor!" er ikke heeelt riktig; særlig ikke hvis de blogger om ALT som bæsjebleier, ti poster om dagen av ungen i hundrevis av situasjoner osv. Folk må få lov til å blogge om hva de vil, det er bare min mening; men tenk når barna blir store da... Legges det ut på internett blir det der for alltid. Selv om du sletter blogger din og bytter navn vet du aldri hvilken gærning som har spart på bildene av ungen din i badekaret. En 30 år gammel mamma tenker på disse tingene selv. Gjør de aller yngste mammaene det?

Og en annen ting er: ikke blogg om gutteproblemer, fjortissfester og slutty antrekk på den samme bloggen som du har ungen din. Det er kanskje også en god ide å ikke se ut som en av "jentene på hjørnet" I'm juuust expressing my opinion here.

Uansett skal man ikke finne seg i frekke kommentarer fra anonyme lesere. Å si at noens barn ser ut som de lider av hvilken som helst sykdom er selvfølgelig så barnslig at man ikke burde ta det seriøst, og hvis man ikke har en reell grunn til å anmelde noen til barnevernet (noe jeg neppe kan tenke meg en leser av en overfladisk blogg har) så ikke gjør det. Tenk så mange blindgater og bortkastet tid for barnevernet og måtte etterforske noe så patetisk som barnslige lesere. 

Som sagt har jeg ikke lest den aktuelle bloggeren sin blogg - og kommer heller ikke til å gjøre det! Jeg kan ikke se at jeg kommer til å få noe som helst utbytte av det ;)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits