Lage sjøl...? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Lage sjøl...?

Lage sjøl?

(How to >HER< ©Herman-Grans)

Eller kjøpe ferdig?

(Denne er fra TM Design)

På en side tenker jeg HURRAA! Jeg kan spare penger  på å lage den selv... Men jeg synes den fra TM Design er litt finere med de kjekke små beina (som jeg hadde malt like etter at jeg badde fått fingrene i dem) og de sammensydde "patchene" mellom knappene. Det ser jo litt mer "forseggjort" ut. Den som er hjemmelaget fra Herman Grans ser også en smule med "kantete" ut. Hovedproblemet med TM Design gavelen er at den er urimelig dyr. Jeg hater å betale mye mer for et produkt enn hva det er verdt. En annen ting er størrelsen... Det ser ikke ut til at den kommer noe bredere enn 120 bred. Og... jeg og Stian trenger litt mer enn seksti cm hver, da vi liker å ha armer og bein rundt omkring begge to!

Jeg liker denne sengegavelen fordi den er så nøytral og behagelig. Jeg ser liksom ikke for meg at denne kommer til å være veldig "ut" noen gang. 

Ah.. kanskje jeg bare skal gå for IKEA-varianten :P

(kjip-looking, I know)

Oh... what to do?


Q: Hva synes du?

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits