Tigerstadjentene (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Tigerstadjentene

Her om dagen, før hele flyttehelvete satte i gang hadde jeg et Tigerstadmaraton på TV2 Sumo. Jeg digger slike maratons, men jeg skal etter mange episoder av the tiger town girls si meg relativt skuffet. Dette er virkelig ingenting å lage TV om. Episode etter episode satt jeg og lurte på hva greia med showet var, og faktisk mistet jeg mye av den lille "respekten" jeg hadde for jentene.

Carina Dahl mistet jeg helt sansen for da hun høylytt sutret over at det tacky antrekket hennes ble kritisert nedenom og hjem av motepoliti Jan Thomas, men og se henne i serien gjør meg enda mer overbevist om at hun kommer til å bli enda en irriterende kjendis som irriterr fletta av deg, med alle aviser og blader allikevel finner det for godt å trykke artikkel opp og ned om.  

Jeg synes at disse jentene virkelig viser hvor fjern og ubrukelig man kan bli som menneske. Den eneste der som virker som hun har noe mellom øra er Therese, og hun liker jeg faktisk. Hun er den eneste som heller ikke ville lower her standards til  bli et runkeobjekt for tissefantbladet FHM. Hun sier Linni rett i ansiktet at hun synes FHM er flaut og horete. Linni tar på vei og mener at hun er usikker på kroppen sin.. LOL! Jeg m si at jeg synes det er ganske beklagelig at Linni har en sønn som om noen år må leve med at pappaene til kompisene hans har nappa løken til bilder og sexvideo av mora hans; og at hun har sitt eget TV-show hvor hun drikker og driter seg ut på verste vis, sånn i hver episode. Jeg tviler ikke på at hun er en god og kjærlig mor, men det hun gjør er lite gjennomtenkt. 

Carina Dahl ser merkelig ut. Jeg vet at hvis jeg sier hva jeg virkelig mener her, får jeg en eller annen hissig leser på nakken; men hun ser ikke bra ut. Regulering I say. Og hun burde kanskje også roe ned sminken noen hakk. Hun ser jo litt sånn "ubestemmelig alder" ut. Ikke bra når man er i slutten av tjueåra at man ikke ser slik ut. 

Mari er jo ikke noe å si på, bortsett fra at hun er kjedelig. 

Therese er inspirerende for unge jenter. Hun har levd som modell i flere år, men gjør ingen big deal ut av det. Hun oppfører seg ikke som en tåpelig fjortiss og hun sikrer fremtiden sin ved å jobbe med "noe ordentlig". Jeg håper de fleste som der på Tigerstaden og ikke har bestemt seg for et forbilde her i livet snuser mst på hennes idol. 

Så hvorfor ser jeg på dette tvprogrammet når det irriterer meg slik? Who knows! Jeg skal ikke se videre for å si det slik. Jeg håpet vel å se et program med spennende "annerledes"-jenter som levde spennende, kunstneriske hverdager. Som ville bevise for Norge at de ikke var dumme blondiner... JEG må ha vært en dum blondine som trodde at det kom til å skje :P 


Q: Hva synes du om Tigerstadjentene?

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits