Puppetatovering... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Puppetatovering...

Jeg skjønner at veggord er siste skrik, og uglesmykker virkelig er hot nå. Jeg har til å med forstått at små betydningsløse fjolleting er på sitt heteste i dagens motebilde... men hvorfor tatovere dette på kroppen? Og verst av alt... hvorfor tatovere dette på tha sideboob? 

(jeg vet at sideboob egentlig er noe annet, men du skjønner hva jeg mener, her)

Når man er ung og fri er man kanskje slank og fantastisk. Søte, små pupper står ut som om de var fylt med helium og livet er flott. En tatovering som dette:

kan plutselig bli en realitet!

Jeg mener ikke å være freaklishly harsh og negativ her... menne.....

Har disse damene tenkt på at om ti år når de har brystmatet tripp trapp tresko og lagt på seg sånn ørteogførti kilo så er slike tatoveringer som dette, omtrent like vakre som dette:

Nå mener jeg ikke å være slem eller noe sånt... men enhver oppegående person skjønner at en tatovering bør plasseres på et sted hvor valker, rynker og strekkmerker har liten eller ingen tilgang. I hvertfall på oss damer. 

Ikke det at jeg tror man bryr seg om man har en svart blekklatt på den ene puppen når man ligger døende i sin egen avføring, glemt i en seng på et norskt sykehjem  om kanskje sytti, åtti år.,.. men hva med når man er femti? Hva med når man er en femti år gammel kvinne med selvtillit og litt alderstillegg (i form av fett) og strutter med sine modne kropp i en bikini på stranden, og en fjollete, deformasjon av en blekkpøl befinner seg på den ene puppen din som et grønngrått fødselsmerke er det eneste folk legger merke til? Hva når de små pikene peker bort på puppetattisen til bestemor og kniser? 

Du kan jo bare innbille deg at puppene dine kommer til å stå ut som to balkonger i hundre år. Det skjer ikke for noen! Selv de som tar puppeløft og brystproteser opplever det! Du kan jo tro at du aaalltid skal holde deg slank og vidunderlig, men hva som helst kan skje. Man ser selv berømte kjendiser som hetses på verste vis, bare de legger på seg fem kilo går opp i vekt så det skriker etter (Britney Spears, Jessica Simpson, Christina Aguilera). Det jeg prøver å si her er at hvem som helst kan gå uplanlagt opp i vekt. Eller få hengepupper. 

Og jeg vil i hvert fall at de tatoveringene jeg tar, skal se sånn noenlunde like ut etter femten år. Når noen tatoverer en revolver på sidetitten sin kan jeg umulig forestille meg at det var så veldig gjennomtenkt til å begynne med, men hva vet vel jeg? Jeg har jo bare sånne fjollete mysterietatoveringer som ingen skjønner seg noe på. 

Er jeg fylt til randen med ondskap dersom jeg ler hånlig av pottefjerne fjasefjortisser som tar slike stygge og tydelig ugjennomtenkte, trendinspirerte tatoveringer på puppen; siden jeg vet at snart kommer dette til å henge og slenge som et brekt veggord på en langt mindre yppig kropp sånn ti år frem i tid?

Kanskje.

Kanskje jeg ikke bør le hånende og hjerterått av disse fjolsene, siden karma kanskje vil straffe meg og lar mine barn komme hjem med noe enda verre som, kjøttunneler i ørene eller tatovert sminke... *grøss*

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits