Nakenhet og unger (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Nakenhet og unger

Hvor går grensene og når begynner man å dekke seg til for ungene sine? Er det noen som alltid synes det er greit å være naken foran sine egne barn? Jeg mener ikke sånn upassende... mer sånn at "Lille Ida" er i samme rom eller lign mens feks mamma skifter klær eller Per og sønn er på badet samtidig osv. Personlig synes jeg ikke det er noe galt i å være naken foran barna sine. Det blir bare for dumt å skjule seg for dem, det er mye bedre for dem at de ser at nakenhet ikke er noe flaut eller perverst. 

Jeg tror at for de fleste barn faller det seg naturlig at man vet at man ikke går naken ute blandt folk, eller utenfor huset. Max feks står å ser på at jeg skifter på Cornelia, også sier han: "Nå må du ta på henne klær, mamma!". Hvis han selv bare løper rundt i bleia sier han: "Jeg må ha klær på!" Dette er ikke noe vi har imprentet i ham fordi nakenhet er skam, men fordi vi ikke skal fryse. 

Q: Hvor går grensene for dere? 

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits