Ta en mikroring og la den vandre... (spm om hairextentions) (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Ta en mikroring og la den vandre... (spm om hairextentions)

Til dere som er bevandret i hårforlengelsesmiljøet... 

Når man ønsker seg fyldiger hår for en kort stund (mens en venter på at sitt eget får normal tykkelse), men overhodet ikke ønsker seg særlig mye lenger hår... hva lønner seg da?

Min frisør sa at hun frarådet mikroringer på det sterkeste da hun mente at dette sliter på håret. Hun mente jeg burde satse hår-teip. Hun rådet meg også til å bleke håret litt for at det skulle bli lettere å style. Nå er jeg ikke særlig interessert i å ha oransj hår som jeg får når håret mitt blekes, men det kan naturligvis blekes for så farges mørkere igjen. Ideen er at overflatelaget på hårstråene skal bli ruere (som de blir av bleking) slik at det ikke like lett glir og sklir ut av frisyre. 

Jeg skulle selvsagt gjerne hatt hår som dette:

Men hadde jeg fått sånt hår ville jeg sikkert hatt enda tykkere og lengre og altmulig rart ^^ Også ville jeg hatt ny farge, også ville jeg hatt og hatt og hatt. 

Det jeg er HELT sikker på er at jeg IKKE vil ha weaving (flette-extentions) eller clip-ons! jeg har to unger, ingen ledige hender og kan ikke ha noe som krever at jeg må stå i hundre år foran et speil, style og suse for at ingenting skal syntes. Weaving gjør vondt. Jeg er en svært sart og sensitiv person, og jeg reagerer med hodepine på det meste som trekker i hodebunnen. 


Q: Sååå... Hva anbefaler DU? :D

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits