Man kan bli drittredd av mindre (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Man kan bli drittredd av mindre

"Dritt"-redd, skjønte du den? HAHAHAH! Ikke...? Eh... okei. Over til saken.  

Denne stakkars damen tok rumpeimplantater, for å få en fin stuss. Nå skal jeg ikke henge meg opp i hvorfor hun gjorde det, men man får jo en ganske god ide om kroppsstrl hennes der hun sår å viser seg frem. Det virker ikke på meg som hun trenger noe implantat? However, er rumpeimplantat noe fint?
Finere enn en muskuløs rumpe, mener jeg?
Jeg skal ærlig og gladlig innrømme at jeg synes silikonpupper ofte er langt finere enn det real thing. Det kan hende at dette skyldes min sans for estetisk korrekthet. To trillrunde perfekt, like store pupper en i mine øyne finere enn litt sånn hengete, den ene litt større den den andre, den andre litt skeiv osv... Når jeg er i mitt kunsteriske humør og tegner kvinner, tegner jeg jo alltid kvinner med perfekte pupper. Fordi det er finest. Nuff said. Silikon kan rettferdiggjøres med at uansett om du er i verdens beste form kan du ikke gjøre noe med puppestrl. Du kan feks aldri trene puppene dine til å strutte osv. Man kan selvsagt gå ned i vekt for å gjøre de mindre, men som mange barmfagre opplever... å trene med bazookapupper er ubehagelig, og ofte så krymper de ikke heller, da det er en overload av melkekjertler og hormonell tilstand i kroppen som gjør at det er over-size. 
Rumpe derimot... den kan du jo trene til å se ut som du (omtrent). Rumpa er jo bare en stooor muskel (setemuskelen) og siden denne er ment for å gjøre tungt arbeid er den også ganske sterk allerede. Man trenger ikke slite i mange år for å få en fin stuss (slik man ofte må for å feks få drømmemagen eller drømmeryggen). Det jeg egentlig prøver å si er: hvorfor vil noen putte i implantater som dette? I don't get it!! :P Kanskje jeg bare er dum eller fjern eller ikke aaaner hva som er kult nå for tiden, men den rumpa er bare rar, uansett om implantatene ligger feil vei eller ikke :P
Men sånn spøk til side... jeg HAR sett folk som trener og trener og rumpa forsvinner mer og mer, mens kroppen til dama blir slankere og slankere. Noen damer får rett og slett ikke rumpe (prøv å få barn!! ;) ) og selv om de får en OK rumpe får de i hvertfall ikke en braziliansk drømmerumpe ala dette: 
De er liksom forever stuck med denne greia:
Nå sier ikke JEG at små rumper er butt-ugly (butt-ugly... skjønte du den? HAHAAHA! ... nei?) men du kan jo bite deg i rumpa på (Bite deg i rumpa på...! HAHAHA! Skjønte du DEN:D?) at dem med små rumper vil ha stor rumpe og dem med store rumper vil ha en liten. 

Skulle jeg noen sinne drømt om det samme ville jeg nok valgt en slik operasjon som denne istedet for å putte noe som ligner på gele støpt en grøtbolle og skyve det inn under huden min. De fleste menn (som jeg kjenner) foretrekker jo et smalt liv og en "saftig" stuss fremfor en smal stuss og et kraftig liv ;) 

Silje Margrethe - 30.11.2012 kl.18:51

Jeg har stuss som dama i midten og får nok aldri noen liten stuss, men den må så klart alltid trenes så den bevarer alle de flotte musklene. Min vei til slik rompe var ganske naturlig 4 timer med dans i uka og styrke gjorde underverket. Men til gjengjeld passer nesten ingen bukser for rompa er for stor i forhold til resten av meg :P

Fucoc - 30.11.2012 kl.19:41

Silje Margrethe: Du får bruke skjørt da, vettu ;)

Silje Margrethe - 30.11.2012 kl.19:49

Hehe, ja :) Men er ikke alltid det er så praktisk :) Men skal ærlig innrømme at jeg er utrolig glad for min veltrente og sprettne rompe :)

Fucoc - 01.12.2012 kl.13:06

Silje Margrethe: Vel, det sies at det bare tar to uker før musklene begynner å forfalle, så med mindre du danser og hopper rundt enda ser du nok ut som du gjør av andre grunner ;) : http://www.dagbladet.no/2012/11/11/tema/helse/klikk/24304787/

Silje Margrethe - 03.12.2012 kl.13:23

Trener 3 dager i uka med styrke og mosjonerer (Rask gange/løpe/ jogging) 2 dager i uka. Så holder meg i form ennå^^ og lar ikke musklene forfalle, det er ikke bra for helsa og la kroppen forfalle. Etter at jeg ble friskere Har jeg trent hele tiden, og tok ikke så lang tid før kroppen var ca lik som den var før svangerskapet. Ikke helt frisk, men lever mye bedre med behandling. Trening noe som jeg brenner for og god mat :)

Fucoc - 03.12.2012 kl.21:43

Silje Margrethe: Jeg skjønner ikke hva dette har med vrengte rumpeimplantater og gjøre.

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits