Jeg hater det ikke... (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Jeg hater det ikke...

På lørdag klokka ni satt jeg i en spinningssal og tenkte litt sånn som dette: Hva gjør jeg her? Jeg hater treningssaler! Ikke se på meg noen, ikke se at jeg er her! Og plis, ikke se på magin min i hvertfall. Venninna mi som jeg trente med er bare halvparten av min bredde, selv om vi samme høyden. Man føler seg litt som en klomsete ku. Allikevel merket jeg at jeg ble enda mer bekymret over min kropps tillstand da jeg etter få minutter i en mørk, kjølig spinninssal, badet i den verste musikk du kan tenke deg, begynte å føle meg nokså kvalm. Å herregud, er jeg SÅ  dårlig trent at jeg må spy? Jeg har aldri sett på slankekrigen eller andre programmer som er laget for å ydmyke overvekitge; men korte klipp jeg har sett på TV viser selv de fete trehundrekilosmenneskene klarer å vise frem sine ferdigheter på tredemølla, og jeg; sytti kilo med ren awsomeness klarer ikke engang femten minutter på en sykkel før kroppen kvitter seg med ekstra belast i form av frokost? Så pinlig! Jeg syntes faktisk at det var en smule rart, siden jeg ikke engang følte meg gåen i beina... men magen var i fullt opprør. 

Heldigvis var "timen" ikke én time lang, og etter førtifem, svette minutter kunne jeg komme meg ned i garderoben. "Jeg skal IKKE spy!" Messet jeg for meg selv. Men etter å ha sittet et par minutter i loungen fant jeg ut at det ikke var noen vei utenom. Jeg følte meg bare mye bedre etterpå. 

Og tror dere ikke at kvalmen fortsatte de neste dagene, med kramper og mer oppkast, bare at de neste dagene følte jeg meg ikke det grann bedre selv etter å ha vrengt innvollene mine. Jeg følte meg uansett super, for jeg ble ikke kvalm av litt fysisk aktivitet... jeg var rett og slett bare litt sjuk! Og jeg har ikke bodd på badet heller de siste dagene, kun vært uggen og hatt litt kramper. Verdens mildeste omgangssjuke. 

I dag spinna jeg en hel time uten å føle meg som en høygravid, og det eneste som plaga meg var faktisk at sykkelsetet minner om en ståkuk. 

Tenk, jeg hater ikke å trene. Og jeg som ALLTID har hata å trene! Kan you believe it, liksom? Nei, det er faktisk en sannhet med modifikasjoner. Jeg hater ikke fysisk aktivitet. Jeg hater bare.... ballspill, spinning, ribbevegger og særlig ballspill. Sa jeg at jeg hater ballspill? Håndball, golf, tennis, volleyball... UAAARGH! Tror det er dette som har gjort meg nærmest fobisk ovenfor alt som foregår i en gymsal. Jeg har trent både dans og karate, og elsket det! Jeg sluttet på dans fordi jeg ikke hadde noen mulighet til å komme dit, da moren min ikke hadde bil og jeg bare var en liten dott selv; og karate pga da jeg fikk leddgikt. Da jeg spinna i dag husket jeg supergleden ved å prestere i en dojo. Kanskje, en dag da kuren for leddgikt selges i kassa på Rimi, så begynner jeg med karate igjen? Bare for gøy :D?

Wooow, se på lille meg foran der, som graderer fra oransje til grønt belte ;) Jeg var dritflink

Trine-Marie - 28.11.2012 kl.23:45

Så bra! :D Og jeg ser visst meg på det bildet der også :P

Fucoc - 29.11.2012 kl.01:27

Trine: jeg så ikke at du var med på dette bildet, men jeg har flere bilder fra den helga av både deg, meg og cicilie som graderer og holder diplom :P

Silje Margrethe - 29.11.2012 kl.10:00

Det er når man synes det er helt greit og trene eller faktisk liker det og gjort det til en rutine man har gjort det største skrittet:) Og tro ikke at det er vanskelig for hvem som helst hvis man ikke har vært i noen store fysiske aktiviteter på en stund sliter alle i begynnelsen. Bra det bare er omgangsyken da :) Si ifra om du vil være med på topp tur :)

Liv-June Krag - 29.11.2012 kl.23:38

Fint :) Stå på!:D

- Trekker ut ukens blogg i morgen - Meld deg på! :-)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits